Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stochovi rupli nervy! Myslíte si, že si to zaslúžim?

SOLÚN - Miroslav Stoch to už nevydržal! Myslíte si, že si to zaslúžim? Pýta sa enfant terrible slovenského futbalu
Zdroj: 35495
Zdieľajte:

Miroslav Stoch bol na svojom vrchole. Bol hviezdou českej ligy, kľúčovým hráčom Slavie Praha, výrazne sa pričinil na zisku majstrovskej trofeje, užíval si dostatočný priestor na trávniku aj mediálnu pozornosť.

Už je to takmer rok, čo prestúpil do gréckeho PAOK Solún. Napriek tomu, že jeho tím figuruje na druhej pozícii a smeruje k zisku miestenky do kvalifikácie Ligy majstrov, spokojnosťou rozhodne nežiari. Portugalský tréner Abel Ferreira mu nedôveruje a v jeho plánoch nemá stabilnú pozíciu.

Stoch v Solúni len zriedka dostane šancu v základnej zostave, zväčša vysedáva na lavičke. Aj v poslednom ligovom vystúpení, v ktorom PAOK vyhral doma s OFI Kréta 3:1, prišiel Stoch do hry až v 69. minúte z pozície striedajúceho hráča.

Prečítajte si aj

Každý tím by sa ich bál! Hviezdna jedenástka "Bad Boys" zložená z najvylučovanejších hráčov

Stoch to už nevydržal a posťažoval sa

To sa slovenskému futbalistovi vonkoncom nepáčilo. Po stretnutí to už nevydržal a na sociálnej sieti Instagram napísal veľavravný odkaz:

„ Myslíte si, že si to zaslúžim? Zaobchádzanie ako s nejakým amatérom, začiatočníkom či dieťaťom, ktoré nesmie hrať futbal."

Jeho odkaz vyvolal búrlivé reakcie medzi fanúšikmi. Jeden z nich sa ho opýtal:

„Povedz nám pravdu, Miňo. Prečo najlepší krídelník v lige sedí na lavičke alebo dokonca na tribúne? Je to neuveriteľné."

Na čo Stoch odpovedal:

„To nie je otázka pre mňa."

Podľa špecializovaného portálu transfermarkt.com Stoch odohral v PAOK Solún len 8 % minút a len v 12 % zápasoch nastúpil v základnej jedenástke. Jeho aktuálna trhová hodnota je podľa tohto zdroja 2 milióny eur. Najvyššia trhová hodnota Stocha bola 12 miliónov eur (v roku 2012).

Kontrakt v PAOK Solún má do leta 2022. Budú to dva roky jeho trápenia a vysedávania na lavičke? Alebo sa veci pohnú k lepšiemu a dostane viac priestoru? Či príde zmena klubu?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: instagram Miroslav Stoch, transfermarkt.com

Diskusia

Podobné články