Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kucka hrdinom Parmy, jeho gól môže mať cenu zlata! Chcel som si zavolať sanitku, priznáva

TURÍN - Juraj Kucka strelil mimoriadne dôležitý gól. Chcel som si zavolať sanitku, priznával po zápase.
Zdroj: 35474
Zdieľajte:

Juraj Kucka sa stal hrdinom Parmy v prvom stretnutí po reštarte sezóny talianskej Serie A. Po jeho strele Parma vyrovnala skóre v Turíne na 1:1 a napokon vďaka gólu slovenského reprezentanta získala cenný bod.

Bod, ktorý môže mať cenu zlata...

„Stál som až pri vzdialenejšej žrdi, ale zbadal som Gerviho s loptou, Tak som si nabehol k Ederovi a potom som dobre trafil loptu," hovoril Kucka pre oficiálny klubový web parmacalcio1913.com.

Kucka si chcel zavolať sanitku

Kucka priznal, že v prvom súťažnom zápase po trojmesačnej prestávke spôsobenej koronavírusom na tom nebol fyzicky práve najlepšie.

Prečítajte si aj

Slovensko pozná futbalistu roka 2019, koniec hegemónie Hamšíka

„V závere mali domáci fyzicky prevahu, ale šance boli na oboch stranách, takže remíza je zaslúžená. Ja som na konci prvého polčasu premýšľal, že si zavolám sanitku, ale dostal som sa z toho a nakoniec som nadšený z výsledku aj gólu. Dúfam, že budeme bodovať aj naďalej."

Kucka na pohárovú Európu príliš nepozerá

Parma stráca na pohárovú Európu len tri body a vzhľadom k tomu, že do konca sezóny v Serii A zostáva odohrať ešte 12 kôl, má Kuckov tím reálnu šancu pobiť sa o miestenku v pohárovej Európe.

„Európa vo výhľade? To je ešte ďaleko. Pomaly sa budeme posúvať dopredu, zápas po zápase, a uvidíme, čo to prinesie. Čaká nás ešte 12 zápasov, bude sa hrať každé tri dni. Pre každého to bude náročné," uviedol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: parmacalcio1913.com

Diskusia

Podobné články