Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chcel selfíčko s Messim, čaká ho žaloba! Hralo sa bez divákov, votrelec prezradil, ako sa dostal na ihrisko

MALLORCA - Sobotňajší súboj Mallorcy s Barcelonou narušil votrelec na ihrisku oblečený v Messiho argentínskom drese. Ako sa dostal na trávnik, keď sa hralo bez divákov?
Zdroj: 35418
Zdieľajte:

Sobotňajší súboj španielskej La Ligy medzi Mallorcou a FC Barcelona narušil v druhom polčase incident, keď na trávnik vbehol votrelec oblečený v argentínskom drese Lionela Messiho. Na celej situácii je najviac kuriózny fakt, že sa hralo za zatvorenými dverami, bez divákov.

Chcel selfíčko s Messim

Votrelec prehovoril pre Cadena COPE, ako sa mu podarilo dostať na trávnik.

„Prišiel som na štadión v 40. minúte, pretože som bol s priateľmi a chcel som fotku s Messim," rozprával votrelec, ktorý chcel, pochopiteľne, zostať v anonymite.

„Preskočil som dvojmetrové oplotenie. Bol som v hľadisku, zišiel som po schodoch a vyšiel na ihrisko. Hľadal som Messiho. Prvého som zbadal Jordiho Albu. Požiadal som ho o fotku."

Prečítajte si aj

Tréner Mallorcy rozzúril Messiho: Pohádal som sa s ním a naštvaný mi povedal - Dáme vám sedmičku!

„Potom som bežal za Messim, no z dôvodu vírusu, nechcel si spraviť fotku. Kričal som - Messi, fotku, prosím, Messi, prosím."

„Pracovník La Ligy ma zobral a potom prišla polícia, ktorá bola v tuneli. Následne ma niekam odviezli a dal som im moje meno, mená mojich rodičov a množstvo detailov a zaplatil som pokutu."

Bude čeliť žalobe

Narušiteľ však len tak ľahko z incidentu nevyviazne. Vedenie španielskej ligy na neho podáva žalobu, nakoľko nemal rukavice ani rúško na tvári a porušil tak platné nariadenia vlády. Funkcionári sú naštvaní, pretože toto nerozvážne správanie mohlo ohroziť zdravie všetkých zúčastnených aj celú súťaž.

Polícia ho prepustila až po tom, čo zmazal z telefónu fotku, ktorú si spravil s Jordim Albom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Cadena COPE

Diskusia

Podobné články