Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lietalo sklo, tiekla krv! Vrazím ti metlu do ... Neymar sa pustil do matkinho ex-priateľa, čelí obvineniu

RIO DE JANEIRO - Hovorí sa, že od lásky k nenávisti je len krôčik. Neymar má na krku ďalší problém
Zdroj: 33686
Zdieľajte:

Pred časom v médiách rezonovala kuriózna správa o tom, že Neymarova matka si začala s o tridsať rokov mladším partnerom Ramosom.

Románik však veľmi rýchlo skončil po tom, ako sa prevalilo, že Ramos je bisexuálne založený a mal pomer napríklad s kuchárom Neymara. Všetko nasvedčovalo tomu, že 22-ročný mladík sa prostredníctvom Neymarovej matky chcel dostať do blízkosti hviezdneho Brazílčana.

Neymarova matka ani samotný hráč nevedia prísť Ramosovi na meno. Nedávno dokonca zasahovala v dome Neymarovej matky polícia. Údajne pri incidente lietalo sklo a tiekla krv. Ramos skončil na ošetrení v nemocnici. Zranené rameno mu ozdobilo dvanásť stehov.

Prečítajte si aj

Chcel baliť Neymara? Brazílčanova matka dala kopačky o 30 rokov mladšiemu milencovi. Šokujúci dôvod!

Neymar čelí obvineniu z homofóbie. Unikla nahrávka, na ktorej Neymar nazval Ramosa "malým viadinhom", čo je v portugalštine hanlivý výraz používaný proti homosexuálom. Ruská televízia RT informuje, že v nahrávke počuť, ako sa Neymar vyhráža Ramosovi: „Vrazím ti metlu do riti..."

V Brazílii je okolo celej situácie obrovské haló. Miestny aktivista za práva LGBT komunity Agripino Magalhaes oznámil, že na Neymara chystá podať žalobu za "homofóbiu, nenávistné prejavy a vyhrážky smrťou". Informuje o tom švajčiarsky server blick.ch.

Neymar ani jeho právnici sa zatiaľ k celej kauze nevyjadrili. Nie je to však prvý škandál, ktorý má brazílska hviezda PSG na rováši.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: RT, blick.ch

Diskusia

Podobné články