Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Crouch: Škrtel bol moja nočná mora, jeho zlozvyk bol absolútne nechutný! Slovák posiela bývalému spoluhráčovi odpoveď

LONDÝN - Peter Crouch označil bývalého spoluhráča Martina Škrtela za obrancu, proti ktorému sa mu hralo najhoršie. Jeho zlozvyk označil za absolútne nechutný. Teraz Slovák posiela odpoveď!
Zdroj: 30428
Zdieľajte:

Peter Crouch bol známy nielen vysokou postavou, miestami neohrabaným prejavom na trávniku, ale aj famóznymi ofenzívnymi schopnosťami. Potrápil nejedného obrancu. Bývalý anglický útočník v súčasnosti prispieva pre britský Daily Mail a nedávno riešil tému, ktorý obranca mu počas kariéry narobil najväčšie problémy.

Pre Croucha bol Škrtel nočná mora

„Možno budete prekvapení, ale Martin Škrtel bol moja nočná mora. Keď v januári 2008 prišiel do Liverpoolu, bol som vtedy súčasť mužstva. Mimo ihriska bol Martin tichý, mal dobrú povahu, ale príchodom na trávnik sa úplne menil. Raz som hral proti nemu aj v drese Anglicka, on nastúpil za Slovensko. Bolo to v marci 2009 vo Wembley. Práve vtedy som si uvedomil, aký má zlozvyk: odrážať sa kolíkmi kopačiek od stehna protihráča, aby sa v hlavičkovom súboji dostal čo najvyššie," opisoval Crouch.

„Prvýkrát som to prijal, po druhom či treťom raze som už nevydržal a vybuchol som. Do pekla, Martin!“ kričal som na neho. „Och, Crouchie! Prepáč, nevidel som ťa.“ Taká bola jeho odpoveď. Pritom som sa ani nemohol sťažovať u rozhodcov, lebo tí zväčša sledujú let lopty, takže toto nevideli. On však veľmi dobre vedel, čo robil. Keď som šiel dolu z ihriska, mal som stehná na franforce. Martin bol milý chlapec, ale v tomto bol absolútne nechutný,“ dodal bývalý hráč Tottenhamu či Liverpoolu.

Prečítajte si aj

Mak priblížil dôvody expresného konca v Turecku: Chcel som sa s nimi dohodnúť, ale...

Peter Crouch sa vďaka svojim výkonom dostal aj do anglickej reprezentácie. V drese Albionu odohral 42 stretnutí, nastrieľal v nich 22 gólov.

Škrtel posiela Crouchovi odpoveď

Martin Škrtel, ktorý je stále aktívnym hráčom, no zároveň aj po vzore bývalého spoluhráča Croucha, má svoj "stĺpček" na šport.sk, práve prostredníctvom tohto portálu posiela Angličanovi odpoveď.

„Pamätám si ten zápas. Prehrali sme 0:4, ani z mojej strany to vtedy nebol najslávnejší výkon. Rozhodne to nebolo nič vyslovene proti nemu. V súbojoch s útočníkom, ktorý má vyše dva metre, vždy niečo utŕžite a niečo rozdáte. On vtedy utrpel asi viac… Neskôr sme sa na tom spolu zasmiali, takže rozhodne by som to nevidel až tak čierne. Navyše, netreba odkrývať všetky moje zbrane, pretože potom si na mňa budú dávať rozhodcovia ešte väčší pozor."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Daily Mail, šport.sk

Diskusia

Podobné články