Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo najbohatší? Ale kdeže! Mladík z rezervného tímu pláva v úplne iných vodách

LEICESTER - Cristiano Ronaldo ako prvý futbalista v histórii zarobil miliardu dolárov. No podstatne väčšie bohatstvo a luxus si užíva neznámy mladík z rezervného tímu.
Zdroj: 35368
Zdieľajte:

Magazín Forbes nedávno informoval o tom, že Cristiano Ronaldo sa stal prvým futbalistom, ktorý zarobil miliardu dolárov.

No napriek tomu nie je najbohatším aktívnym futbalistom. Omnoho väčšie bohatstvo si užíva syn brunejského sultána Faiq Bolkiah.

22-ročný mladík hráva za rezervný tím anglického Leicester City.

Brunejský sultán Jefri Bolkiah má odhadovaný majetok vo výške 20 miliárd dolárov a patrí k najbohatším ľuďom sveta. Najväčší zisk mu priniesla investičná skupina, ktorej je lídrom.

S piatimi ženami má sedemnásť detí.

Jedným z nich je spomínaný Faiq, ktorý má zaujímavý životopis. Narodil sa v USA, vyrastal v Anglicku, kde pôsobí a reprezentuje Brunej, ktorého je kapitánom.

Prečítajte si aj

Prvý futbalista v histórii: Ronaldo prekonal ďalšiu métu!

Jeho otec má viac ako 2 300 luxusných áut, v jeho vozovom parku nájdeme napríklad zlatý Rolls Royce. Samozrejmosťou je jachta. Užíva si chôdzu po 5-miliónovom koberci, ktorý je utkaný z drakohamov a zlatých nití. Na oslave 50-tych narodenín mu spieval Michael Jackson. Podobné maniere nie sú vzdialené asi ani jeho synovi Faiqovi, ktorý má doma napríklad tigra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články