Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najlepších nedocenených mladíkov nemeckej Bundesligy mimo Bayern či Dortmund

BRATISLAVA - Bayern a Dortmund disponujú obrovským potenciálom. Pozreli sme sa však na ostatné tímy nemeckej Bundesligy. Toto je 5 najlepších mladíkov z nich
Zdroj: 35348
Zdieľajte:

Nemecká Bundesliga prináša nielen kvalitné ofenzívne zápasy plné gólov, ale aj prehliadku množstva mladých talentov, o ktorých budeme v budúcnosti ešte veľa počuť.

V tomto prehľade sa zameriame na 5 najlepších mladíkov, ktorí vynikli v aktuálnej sezóne a sú mimo Bayern či Dortmund a mimo bežne zmieňovaných talentov ako sú Dayot Upamecano, Timo Werner či Kai Havertz. Dá sa povedať, že sú širšou futbalovou verejnosťou nedocenení.

Moussa Diaby

20-ročný mladík z Bayeru Leverkusen je najlepším driblérom v nemeckej Bundeslige. Jeho úspešnosť driblingu je na úrovni 62 %. Na konte má štyri góly a päť asistencií. Je tretím najlepším nahrávačom "farmaceutov".

Prečítajte si aj

VIDEO Leverkusen získal mladú hviezdu PSG

Milot Rashica

Albánsky krídelník má len 23 rokov a pred sebou žiarivú budúcnosť. Na konte má sedem gólov a päť asistencií. Je najlepším strelcom aj najlepším nahrávačom Werderu Brémy. Na jeho schopnostiach stojí ofenzíva Brém a za svoje výkony si zaslúži prestup do lepšieho klubu, v ktorom by ešte viac mohol vyniknúť jeho obrovský potenciál.

Josip Brekalo

21-ročný mladík z Wolfsburgu. Jeho schopnosť vytvárať šance spoluhráčom, zbierať gólové nahrávky a servírovať kľúčové pasy je neuveriteľná. Brekalo je považovaný za jeden z najväčších zázrakov tejto sezóny na svojej pozícii v špičkových európskych ligách. Strelil tri góly a so štyrmi asistenciami je druhý najlepší nahrávač Wolfsburgu.

Konrad Laimer

Má fantastické videnie hry, schopnosť tvoriť hru a vynikajúco pracuje bez lopty. 22-ročný rakúsky stredopoliar v kvalitnom tíme RB Lipsko výrazne napreduje. Laimer v počte odobratých lôpt patrí medzi najlepších hráčov naprieč Európou.

Denis Zakaria

23-ročný záložník z Borussie Monchengladbach, ktorý je komplexným hráčom výrazne pomáhajúcim ofenzíve aj defenzíve. Na konte má množstvo zachytených prihrávok a vysokú percentuálnu úspešnosť pri bránení jeden na jedného. Dokáže servírovať výborné časované prihrávky. Moderný typ hráča typu "od šestnástky po šestnástku". Napriek mladému veku je aj skúsený, odohral tri sezóny v najvyššej nemeckej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články