Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo sa to deje? Záhadná smrť ďalšieho futbalistu! Zomrel tretí dvadsiatnik behom necelého týždňa

LONDÝN - Tragický záver mája! Futbalový svet sa nestihol spamätať z nedeľného úmrtia 21-ročného bývalého stredopoliara AS Rím a o dva dni na to prichádza záhadná smrť ďalšieho futbalistu - dvadsiatnika.
Zdroj: 35287
Zdieľajte:

Tragický záver mája! Tri úmrtia mladých futbalistov - dvadsiatnikov v priebehu necelého týždňa.

Vo veku 24 rokov uplynulý štvrtok zomrel francúzsky futbalista Jordan Diakiese. Príčinu smrti obrancu piatoligového AS Furiani-Agliani nezverejnili. V minulosti pôsobil aj v PSG, v drese ktorého si zahral mládežnícku Ligu majstrov.

V nedeľu zomrel na infarkt vo veku len 21 rokov kamerunský futbalista Joseph Bouasse Perfection, ktorý v minulosti obliekal dres AS Rím a naposledy pôsobil v rumunskom tíme Cluj.

V utorok prišla ďalšia rana pre celý futbalový svet. Polícia našla v byte na Greenfich Avenue v Cottame nehybné telo 23-ročného bývalého hráča Milwallu či Motherwellu Christiana Mbulu.

Prečítajte si aj

Hororový zvrat! Chlapec mal zomrieť na koronavírus. Turecký futbalista sa priznal k ohavnému činu: Takto som ho zabil

Podľa polície išlo o náhlu smrť, ktorá bola nahlásená v utorok o 13:30. „Nepredpokladá sa, že by okolo jeho smrti boli nejaké podozrivé okolnosti, no príčiny smrti odhalí až pitva,“ informuje polícia v oficiálnom stanovisku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články