Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hororový zvrat! Chlapec mal zomrieť na koronavírus. Turecký futbalista sa priznal k ohavnému činu: Takto som ho zabil

ISTANBUL - Ohavný skutok má na svedomí turecký futbalista Cevher Toktas. Nie som blázon, ale od narodenia som ho nemal rád, priznáva sa k vražde syna.
Zdroj: 35190
Zdieľajte:

Šokujúci prípad sa odohral v Turecku.

Cevher Toktas, turecký obranca, ktorý svojho času hrával v najvyššej Super Lig, zobral 23. apríla syna Kasima do nemocnice. Informujú o tom turecké médiá, cituje ich napríklad britský The Sun.

Podozrenie na koronavírus

Päťročný Kasim mal vysoké teploty a dýchacie ťažkosti. Chlapec aj s otcom boli v nemocnici zavretí spoločne do karantény pre podozrenie z infekcie vírusom Covid-19.

Neskôr v ten istý deň Toktas volal o pomoc, jeho synovi sa pohoršilo a bol prevezený na jednotku intenzívnej starostlivosti. O necelé dve hodiny na to zomrel v nemocnici v Burse.

Vzhľadom k tomu, že chlapec zomrel na dýchacie ťažkosti, typické pre koronavírusovú infekciu, lekári nepátrali po žiadnej skrytej príčine a oficiálne ho uznali mŕtvym na Covid-19.

Nasledujúci deň bol Kasim spopolnený. Jeho matka aj ostatná rodina boli presvedčení o prirodzenom úmrtí na koronavírus. „Nespoliehajte sa na svet," napísal Cevher Toktas na sociálnej sieti k fotke synovho hrobu, ktorú zverejnil.

Prečítajte si aj

Po tréningu do nemocnice: Vo veku 19 rokov skonal mladík z Atalanty Bergamo

Hororový zvrat!

Ale nastal veľký zvrat! O 10 dní po pohrebe syna sa v Toktasovi pohlo svedomie. Prišiel na políciu a priznal sa, že syna zavraždil. Keď zostali sami v nemocničnej izbe, zadusil ho vankúšom.

„Tlačil som vankúš na môjho syna, ktorý ležal na chrbte. 15 minút som tlačil vankúš bez toho, aby som ho nadvihol. Môj syn sa po celý čas trápil. Po tom, ako sa prestal hýbať, zdvihol som vankúš. Potom som kričal na lekárov, aby som odvrátil akékoľvek podozrenie," opisoval 32-ročný turecký obranca hororovú scénu.

Turecké médiá tvrdia, že vyšetrovateľom uviedol, že „nikdy nemal rád svojho syna už odkedy sa narodil". „Nemám žiadne psychické problémy," dodal.

Turecké orgány nariadili exhumáciu pozostatkov päťročného chlapca, aby prešli ďalším vyšetrovaním. Cevher Toktas má na krku vážne obvinenie z vraždy, hrozí mu doživotie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články