Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vráť sa, musíš zobrať aj moju tašku! Pienaar opísal útek s Ibrahimovičom pred požiarom

AMSTERDAM - O Zlatanovi Ibrahimovičovi zaznelo už mnoho kontroverzných i vtipných príhod. Najnovšie jeho bývalý spoluhráč z Ajaxu porozprával o úteku pred požiarom v hoteli.
Zdroj: 35282
Zdieľajte:

Steven Pienaar vyrozprával príhodu, ktorú zažil v začiatkoch futbalovej kariéry so Zlatanom Ibrahimovičom. Obaja spolu hrávali za Ajax Amsterdam v rokoch 2001 - 2004. Následne švédsky útočník prestúpil do Juventusu a odštartoval svoju famóznu kariéru naplno.

Mnoho kontroverzných a vtipných príhod so Zlatanom Ibrahimovičom sa dostalo na verejnosť. Pienaar prispel ďalšou. Počas spoločného pôsobenia v Ajaxe bol často spolubývajúcim Zlatana na izbe.

Útek so Zlatanom pred požiarom

„Zvyčajne som býval so Zlatanom a Rafom van der Vaartom. Pamätám si na jeden zápas v Groningene, zostali sme noc pred zápasom ubytovaní blízko mesta. Chuligáni v Holandsku dokážu byť veľmi aktívni, ale náš hotel bol celkom odľahlý a nemysleli sme, že by mohli byť nejaké problémy," spomínal Pienaar pre The Athletic.

„Navečerali sme sa a potom išli do svojich izieb. Pozerali sme telku a išli spať. No o jednej v noci nás zobudil tímový doktor v pyžame. Veľmi pokojne nám hovorí, aby sme nerobili paniku, ale horí a musíme si zobrať naše batohy a opustiť izbu."

„Čo znamená ´horí´? Pýtal som sa. ´Tímový autobus horí´, odvetil mi."

„Pamätal som si, že bus parkoval priamo pod naším oknom. Odtiahol som závesy a videl som ako plamene šľahajú vysoko a napadlo ma, že bus môže vybuchnúť. Zobral som svoju tašku. Zlatan tam stál a povedal: Neodchádzaj, musíš zobrať aj moju tašku," opisoval Pienaar.

Prečítajte si aj

Ibrahimovič má problém! Nelegálna jazda Štokholmom na tomto nadupanom tátošovi

„Čakali sme pred hotelom 90 minút v mrazivej zime a neboli si istí, či sa zápas bude hrať. Ronald Koeman, náš tréner, nám povedal, že by sme sa mali vrátiť a pospať si. Spal som s jedným okom otvoreným."

„Zápas sa odohral. Koeman, ktorý bol ako náš otec, hovorí: Pozrite, čo vám spravili oni. Dajte si studenú sprchu, pretože polovica z vás je ospalá a vyhrajte zápas. Vyhrali sme 2:0 a Zlatan skóroval."

Zo zábavy ma kopal

So Zlatanom Ibrahimovičom je zjavne o zábavu postarané. Na ihrisku, aj mimo neho.

„Zlatan a ja sme mali samostatné postele, no nebolo medzi nimi veľa priestoru. Niekedy, bez dôvodu, ma začal kopať. Nemám potuchy prečo, ale bol to v pohode chalan. Bývali sme blízko seba a hrávali spoločne PlayStation. Dobré časy."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články