Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stále viem rozdávať rany! Rok v base najlepším rokom môjho života, šokuje búrlivák Řepka

PRAHA - Kontroverzný Tomáš Řepka vydáva knihu Deník ze dna, v ktorej opisuje rok života vo väzení.
Zdroj: 35137
Zdieľajte:

Rebel na futbalovom trávniku aj v civilnom živote. Tomáš Řepka.

Vlani v máji ho súd poslal do väzenia na dva a pol roka. Dôvod? Sprenevera luxusného vozidla, internetové útoky na exmanželku, opakované vedenie vozidla pod vplyvom alkoholu.

Na rováši mal toho český búrlivák viac ako dosť. Súd mu znížil pôvodný trest o 293 dní za 293 odpracovaných hodín verejnoprospešných prác.

Dostal novoročný darček, začiatkom roka podmienečne opustil brány väzenia. Za múrmi väznice strávil 226 dní.

Rok vo väzení najlepší v mojom živote, tvrdí Řepka

Niekto by si pomyslel, že išlo o najhoršie obdobie jeho života. Tomáš Řepka ale tvrdí presný opak. Svoje zážitky z väzenia chce predstaviť verejnosti. Aktuálne promuje svoju knihu Deník ze dna.

„Konečne vám môžem predstaviť moju knihu, na ktorej som pracoval rok. Je to denník, ktorý mi pomohlo vydať nakladateľstvo a je to moja najintímnejšia spoveď. Píšem o sebe aj o vás, ktorí ste niekedy zakopli, alebo spadli dole," opisoval nový titul Řepka na instagrame.

Prečítajte si aj

Řepku podmienečne prepustili z väzenia, bude pod dohľadom

„Premýšľal som, či sa výkon trestu dá prežiť... A ako potom nadviazať. Je to rok, počas ktorého mi išlo hlavou, že už asi bude len horšie... Nakoniec to ale bol najlepší rok môjho života. Uvedomil som si, kto som, kde sú moje rezervy a že som za svoj život aj kopance zodpovedný. A za niektoré ani nie," uvádza bývalý reprezentačný obranca a kapitán pražskej Sparty.

Môj život štvanej zveri skončil

Autor titulov Rebel, Kapitán: Na kdyby nehraju!, Neuhýbám a Děkuju sľubuje, že v novej knihe objasní niektoré doteraz nepublikované skutočnosti, ktoré viedli k jeho uväzneniu.

„Chcem poďakovať svojim priateľom aj nepriateľom. Tým druhým ešte viac. Vďaka vám som späť a silnejší. Mám v žilách sparťanskú krv a tá mi pomohla prežiť aj jednu z najtvrdších väzníc u nás. Bory," dodáva niekdajší razantný stopér.

Řepka si po návrate na slobodu užíva bežný život, svoju rodinu, chodí na ryby.

„Kniha je napísaná človekom, ktorý zažil sto životov za jeden jediný a ktorému došlo, že najväčšie bohatstvo je v prežití jedného obyčajného a pekného dňa. Stále som to ja, Tomáš Řepka. Stále viem rozdávať rany a životné bitky mám rád! Môj život štvanej zveri skončil. A o tom je môj Deník ze dna!," promuje svoju novú knihu.

Necháte sa zlákať?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Tomáš Řepka

Diskusia

Podobné články