Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Strašná nehoda! Mladá hviezda zomrela pri púšťaní šarkana

SAO PAULO - Nevinná zábavka, akou je púšťanie šarkana, pripravila o život mladú vychádzajúcu hviezdu.
Zdroj: 35102
Zdieľajte:

Hviezda tímu Independente Kaio Felipe Santos Silva zomrel len vo veku 21 rokov po zásahu elektrickým prúdom pri púšťaní šarkana.

V utorok si mladík išiel púšťať šarkana. Ten sa nešťastne zachytil o kábel vysokého napätia a elektrický prúd zasiahol Kaia Felipeho Santosa Silvu, ktorý zomrel.

21-ročný Brazílčan hrával na pozícii ľavého obrancu v tíme Independiente. Jeho klub hrajúci v súťaži Campeonato Paulista A2 vyjadril veľkú ľútosť z incidentu a tragického úmrtia svojej vychádzajúcej hviezdy.

Prečítajte si aj

Zomrel argentínsky futbalista a majster sveta: Prehral boj s ťažkou chorobou

„S poľutovaním oznamujeme úmrtie nášho hráča Kaia Felipeho. Posielam úprimnú sústrasť jeho rodine a priateľom," uviedol klub v oficiálnom oznámení na sociálnej sieti.

V drese Independiente strelil Kaio Felipe v 22 zápasoch 6 gólov, výborná vizitka na to, že hral v obrane. Bol penaltovým špecialistom.

Hold mu vzdal aj miestny novinár Edmar Ferreira.

„Mal som s ním nádherný priateľský vzťah, ktorý začal, keď hrával za dvadsiatku Interu. Vždy som ho nazýval ´Fabio Santos of Pradao´, pretože výborne zahrával priame kopy a penalty."

Množstvo ľudí vyjadrilo smútok z tragickej udalosti na sociálnej sieti Facebook. Jeden z priateľov Kaia Felipeho napísal:

„Veľmi smutné. Mal som príležitosť žiť s ním na univerzite, kde študoval. Výnimočná ľudská bytosť s úžasným srdcom. Bude mi veľmi chýbať. Boh však vie všetko a jeho čas vypršal."

Česť jeho pamiatke!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook Independiente

Diskusia

Podobné články