Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Adebayor šokoval fanúšikov postojom ku koronavírusu

LOMÉ - Togský futbalista Emmanuel Adebayor si pohneval mnohých fanúšikov, ktorí od neho čakali, že sa v čase koronakrízy pokúsi pomôcť svojej chudobnej vlasti.
Zdroj: 9304
Zdieľajte:

Dobročinné aktivity Kamerunčana Samuela Eto'oa či Didiera Drogbu z Pobrežia Slonoviny viedli k tomu, že sa mnohí ľudia obracali na Adebayora v nádeji, že aj on si spomenie na svoju domovinu. Obávaný zakončovateľ však žiadosti odbil s tým, že nebude robiť to, čo od neho chcú druhí.

Prečítajte si aj

Newcastle sa rozbieha - tri hviezdne posily môžu prísť už v lete

„Vždy sa rozhodujem podľa svojho srdca, nie podľa slov iných ľudí. Je mi ľúto, že ma porovnávajú so Samuelom Eto'om a Didierom Drogbom tak, že sa ma pýtajú prečo nemám nadáciu alebo prečo neprispejem. Ako keby som priniesol koronavírus do Toga ja,“ šokoval vo videu zverejnenom na Facebooku Adebayor, cituje ho portál goal.com.

„Nie som ani jeden, ani druhý. Ja som ja. Sheyi Emmanuel Adebayor. Čo sa týka darov, ja to robiť nebudem. Všetko je jasné a jednoduché. Ďakujem a prajem pekný deň,“ zakončil 36-ročný rodák z Lomé.

Adebayor patrí akiste medzi najbohatších ľudí v malej africkej krajine Togo. V súčasnosti hrá za paraguajský Club Olimpia, v minulosti však obliekal dresy viacerých popredných európskych klubov. Svoju stopu zanechal v Métach, AS Monacu, Arsenale Londýn, Manchestri City, Reale Madrid, Tottenhame Hotspur či Crystal Palaci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články