Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nie je žiadny líder, skritizoval Neymara brazílsky obranca

LYON - Brazílčania budú chcieť na MS 2022 v Katare získať po 20 rokoch ďalší majstrovský titul. Jednou z hlavných hviezd „Kanárikov“ by mal byť Neymar, no brazílsky obranca Lyonu Rafael mu poslal jasný odkaz.
Neymar v súboji s Andersonom Esitim.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

„Samozrejme, Neymara veľmi potrebujeme. Mimo ihriska však musí zlepšiť mnoho vecí, aby zo seba na trávniku dostal maximum. Dúfam, že to dokáže. Potom budeme mať veľkú šancu zvíťaziť. Neymar však podľa mňa nie je žiadny líder,“ uviedol brazílsky pravý bek pre ESPN.

Prečítajte si aj

Karius cíti obrovskú krivdu - okamžite chce opustiť Besiktas

„Ak má formu a je sústredený, je najlepší na svete. Futbal však musí byť v živote hlavná priorita. On si myslí, že to tak nemusí byť a má okolo seba množstvo ďalších vecí, ale opak je pravdou. Niekto by ho o tom mal presvedčiť. Poznám ho, keďže som s ním hral a viem, že je pre neho veľmi náročné počúvať rozkazy. Je to s ním ťažké,” opísal tvrdohlavú povahu hviezdy PSG.

Rafael verí, že jeho dobre mienená kritika prinesie úžitok: „Hovorím pravdu, čo ľudia niekedy nechcú počuť. Chcú, aby ste im vraveli, akí sú skvelí a výnimoční. Chcú počúvať len pozitíva, ale tak to v živote nefunguje. Neymar musí viac počúvať. Ak to dokáže, Brazília bude nezastaviteľná.”

Prečítajte si aj

Po bieloruskej budú diváci prítomní aj na zápasoch ďalšej z európskych líg

MS 2022 sa budú konať vzhľadom na katarské podnebie netradične od 21. novembra do 18. decembra. Juhoamerická kvalifikácia na ne sa mala začať 26. marca 2020, ale pre pandémiu koronavírusu boli úvodné zápasy odložené.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články