Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dopujú všetci, ženám treba vziať vodičáky, tvrdí bývalá hviezda Arsenalu

MOSKVA - Rus Andrej Aršavin (na snímke vpravo) bol vždy známy nielen nesporným futbalovým umením, ale aj bohémskym životným štýlom a kontroverznými názormi.
Zdroj: 34905
Zdieľajte:

Španielsky denník Marca sa pred pár dňami prehrabal v nie príliš známej a mimo ruského trhu prakticky nedostupnej knihe 555 otázok a odpovedí o ženách, peniazoch, politike a futbale, ktorú napísal bývalý ruský reprezentant ešte v roku 2008. V decembri 2018 ukončil vo veku 37 rokov kariéru.

Niektoré názory v nej sú mimoriadne bizarné. „Podľa môjho názoru funguje vo všetkých individuálnych športoch doping. Bez neho je to nemožné. Hovorím o plávaní, lyžovaní či cyklistike. Tam podľa mňa dopujú všetci,“ napísal na rovinu Aršavin.

Prečítajte si aj

PSG má veľký prestupový cieľ, v Dortmunde o tom nechcú ani počuť

Ešte ďalej zašiel, keď si zobral na mušku ženy: „Domnievam sa, že ženy a muži sú úplne iné bytosti. Keby som mohol ženám zakázať šoférovať a brať im vodičáky, nepremýšľal by som dvakrát.“

Andrej Aršavin patrí medzi najlepších ruských futbalistov 21. storočia. Rusko reprezentoval v rokoch 2002 - 2012 a v 75 zápasoch nastrieľal 17 gólov. Skvelé meno robil ruskému futbalu v Anglicku. Za Arsenal Londýn nastúpil naprieč súťažami v 143 stretnutiach, sieť súperov napol 43-krát.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články