Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG zrejme čaká v lete veľké zemetrasenie

PARÍŽ - Podľa informácií španielskeho denníka Marca by sa mal francúzsky veľkoklub PSG v lete zbaviť šiestich až deviatich hráčov.
Zdroj: 25674
Zdieľajte:

Za hotovú vec je označovaný odchod Uruguajčana Edinsona Cavaniho a Brazílčana Thiaga Silvu. Obaja sú dlhoročnými oporami tímu, no dávno dovŕšili vek 30 rokov a ich výkonnosť pomaly klesá. V súvislosti s uruguajským útočníkom sa hovorí o prestupe do španielskeho Atlética Madrid, brazílsky obranca a kapitán PSG by mohol opäť zamieriť do milánskeho AC.

Prečítajte si aj

Šanca na dohratie Premier League? V hre má byť ďalší atypický scenár

Belgický pravý obranca Thomas Meunier má takisto zmluvu len do leta. Jeho ďalšie kroky by mali smerovať do nemeckej Borussie Dortmund. Francúzsky ľavý obranca Layvin Kurzawa by zas mohol posilniť v lete španielsky tím FC Sevilla, keďže i on bude voľným hráčom.

Ďalší dvaja futbalisti v Parku Princov hosťujú. Argentínsky útočník Mauro Icardi sa chce napriek interesu z Paríža vrátiť do talianskeho Interu Miláno, španielsky brankár Sergio Rico by mal zamieriť domov do FC Sevilla, kde futbalovo vyrastal.

Ofenzívne ladený Argentínčan Ángel Di María má zmluvu platnú do leta 2021, no ak ho nechce PSG pustiť o rok zadarmo, malo by sa ho pokúsiť predať už v najbližšom prestupovom období. Nejasná je stále aj budúcnosť dvoch superhviezd - Brazílčana Neymara a Francúza Kyliana Mbappého.

Prečítajte si aj

Dembélé má zostať v Barcelone, podľa španielskych médií je nepredajný

Hoci patrí PSG medzi najbohatšie kluby, predaj minimálne jedného z nich by výrazne znížil klubové výdavky. Neymar je spájaný predovšetkým s návratom do španielskeho veľkoklubu FC Barcelona, Mbappého by chcel získať ďalší gigant zo Španielska Real Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články