Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inšpiroval sa krajanom Ronaldom! Má takmer 40 a dokonalú formu. Pitie prepeličích vajec či opaľovanie v decembri?

PARMA - Kuckov spoluhráč má takmer 40, no priam dokonalú formu. Ich tréner kredit za to pripisuje Cristianovi Ronaldovi.
Zdroj: 34771
Zdieľajte:

39-ročný Bruno Alves má špičkovú formu, napriek pokročilému futbalovému veku. Spoluhráč Juraja Kucku z Parmy podľa slov ich trénera za to môže vďačiť krajanovi Cristianovi Ronaldovi.

Famózna forma pred 40 vďaka Ronaldovi

Tréner Roberto D´Aversa tvrdí, že Bruno Alves je rovnako ako Ronaldo posadnutý fitnessom, zdravou výživou a starostlivosťou o svoje telo.

Obranca prišiel do Parmy v roku 2018 a okamžite sa stal kľúčovou súčasťou defenzívy účastníka talianskej Serie A. Bývalý hráč Rangers či FC Porto prevzal funkciu kapitána a v aktuálnej sezóne vo všetkých súťažiach odohral 22 zápasov.

Bruno Alves sa inšpiroval od spoluhráča z víťazného tímu Portugalska z EURO 2016 Cristiana Ronalda. Ten je povestný posadnutosťou svojím telom a starostlivosťou o sebe.

„CR7 je znakom šampióna, ktorý sa dostal na vrchol prácou a jeho príbeh ma zaujal," hovoril tréner Parmy pre Tuttosport. „Zaujíma ma to aj preto, lebo často o tom počujem od Bruna Alvesa, jedného z jeho najlepších priateľov."

Prečítajte si aj

Hamšík v karanténe v Španielsku, Kucka izolovaný v Parme

Surové prepeličie vajíčka či opaľovanie v decembri

Roberto D´Aversa odhalil konkrétne príklady, ako sa Bruno Alves o seba stará.

„Bruno je posadnutý ako Ronaldo v starostlivosti o telo a výživu. Príklad? Ak je slnečno, aj keď je december, Bruno si dá dole tričko, aby získal vitamín D. Po tréningu pije prepeličie vajíčka. Vyberá si ich s veľkou pozornosťou. Zbaví sa tých, ktoré plávajú a pije len tie plné."

„Bavíme sa o udržiavanom 39-ročnom športovcovi. V skutočnosti, keď prišiel do Parmy, okamžite som hovoril doktorovi Tindarovi, nášmu výživovému špecialistovi, že bude náročné zmeniť Brunove návyky. Rovnako ako Ronaldo, s ktorým zdieľa tieto spoločné návyky. Javí sa omnoho mladšie, ako je jeho vek," pochválil formu svojho zverenca tréner Parmy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tuttosport

Diskusia

Podobné články