Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Suarez v širšej reprezentačnej nominácii

Uruguajský futbalový útočník Luis Suarez figuruje v širšej 29-člennej nominácii reprezentácie na októbrové prípravné zápasy so Saudskou Arábiou a Ománom. Informovala agentúra AP.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Tréner Uruguaja Oscar Tabarez sa však ešte len musí rozhodnúť, či napokon hráča FC Barcelona vyberie do užšieho tímu. Uruguaj najprv 10. októbra nastúpi v Saudskej Arábii, o tri dni neskôr v Ománe. V predchádzajúcich prípravných zápasoch Juhoameričanov proti Japonsku a Kórejskej republike Tabarez Suareza nepovolal.

Suarez si naposledy zahral v stredajšom prípravnom zápase proti B-tímu Indonézie, keď za rezervu FC Barcelona strelil dva góly, čím pomohol k hladkému víťazstvu Kataláncov 6:0.

Dvadsaťsedemročný útočník si odpykáva štvormesačný trest za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na majstrovstvách sveta v Brazílii. Duel s Indonéziou, ktorá je v súčasnosti v Európe na prípravnom turné, zorganizovala Barcelona, aby mal Suarez aj počas plynutia dištancu zápasovú prax. Juhoamerický kanonier, ktorý prestúpil do Barcelony v júli z Liverpoolu za 81 miliónov eur, má zastavenú súťažnú činnosť do 25. októbra.

Suareza pôvodne potrestali absolútnym zákazom vo všetkých futbalových aktivitách, ale po odvolaní mu umožnili trénovať s tímom a hrať prípravné zápasy. Bývalý útočník Liverpoolu už hral aj v zápase medzi prvým tímom Barcelony a rezervou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články