Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Turecká legenda hospitalizovaná s koronavírusom! Príznaky sa vyvíjali veľmi rýchlo, stále sme v šoku, tvrdí jeho žena

ISTANBUL - Najlepší brankár v histórii tureckého futbalu, pôsobil aj v Barcelone. Teraz bojuje v nemocnici o život s koronavírusom
Zdroj: 34731
Zdieľajte:

Recber Rustu bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19 po tom, čo sa u neho rapídne rýchlo vyvíjali príznaky. Turecká brankárska legenda bola hospitalizovaná.

46-ročný bývalý brankár má za sebou žiarivú kariéru. Pôsobil v slávnych istanbulských kluboch Fenerbahce, Besiktas a tiež v španielskom veľkoklube FC Barcelona.

Takmer dve dekády stál medzi troma žrďami ako brankár tureckého národného tímu. Je rekordérom so 120 zápasmi na konte v najcennejšom drese.

Prečítajte si aj

Čierny deň pre futbal! Zomrel len 14-ročný talent akadémie Atl.Madrid

Stále sme v šoku

„Radšej by som vám dávala lepšie správy. No chcem byť transparentná a pravdivá a ospravedlňujem sa, no môj manžel je hospitalizovaný s diagnózou COVID-19," potvrdila manželka bývalého gólmana na Instagrame.

„Všetko bolo normálne, keď zrazu sa u neho začali skutočne rýchlo vyvíjať symptómy a sme stále v šoku. Toto sú kritické a náročné časy."

„Moja jediná žiadosť je, aby boli ľudia uvedomelí a rešpektovali sa. Môj aj synov a dcérin test boli negatívne. On je v nemocnici a nemáme povolené navštíviť ho. To je na tom to najťažšie, nemať možnosť byť s ním. Boh je skvelý a zverený je tureckým lekárom. Tieto dni pominú. Nešetrite svojimi modlitbami," napísala manželka Recbera Rustuho.

Turecká liga bola jedna z posledných, ktorá prerušila sezónu. Aktuálne Turecko hlási takmer 7 500 nakazených a 108 úmrtí na koronavírus.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Isil Recber

Diskusia

Podobné články