Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legenda Arsenalu o bezsenných nociach plných sĺz: Len títo dvaja boli na rovnakej úrovni ako ja!

LONDÝN - Zaujímavé okolnosti svojej kariéry v londýnskom Arsenale spomenul v nedávnej úprimnej spovedi Cesc Fábregas. Katalánsky rodák ukončil svoje pôsobenie v Londýne v roku 2011 a s koncom sa u neho spájajú emotívne spomienky.
Zdroj: 34717
Zdieľajte:

"Prehrali sme zápas, sedím zničený v autobuse a počujem, ako sa spoluhráči smejú a bavia, kam ešte vyrazia," začal svoje spomienky na pôsobenie v londýnskom Arsenale aktuálne hráč francúzskeho AS Monaco.

"Posledné dva alebo tri roky som cítil, že len Samir Nasri a Robin van Persie sú na rovnakej mentálnej a technickej úrovni ako ja," spomína na posledné roky v drese tímu z Highbury Fábregas, ktorý si podľa vlastných slov po prehrách kanonierov častokrát poplakal. Ako kapitán tímu bol totiž veľakrát pod enormným tlakom, s ktorým sa často vysporiadaval len veľmi ťažko.

Prečítajte si aj

FOTO Lobotka zmenil imidž po vzore futbalovej legendy: K novej výzve povolal aj Škriniara, Boženíka či Maka

„Bol som kapitánom, vždy som na sebe cítil taký veľký tlak. Musel som viesť tento tím, aby niečo vyhral. Dal som do toho všetko. Niekedy som chodil domov potom, čo sme prehrali a plakal som, trpel som, trávil som bezsenné noci," prezradil úprimne v otvorenej spovedi Fábregas.

Niekdajšia hviezda FC Barcelona či londýnskej Chelsea je od roku 2019 hráčom monackých kniežat a aj vo veku 32 rokov stále má čo ponúknuť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články