Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar prezradil meno svojho najväčšieho idolu

MILÁNO - Milan Škriniar odpovedal pred pár dňami prostredníctvom oficiálnej stránky Interu Miláno, za ktorý hráva, fanúšikom na rôzne otázky.
Zdroj: 29390
Zdieľajte:

Zaujímalo vás niekedy, prečo hrá slovenský futbalista roka 2019 s číslom 37 na drese? „Na Slovensku som nosil trojku, páči sa mi aj číslo 17. Keď som prišiel do Sampdorie, obe boli obsadené. Rozhodol som sa to zmiešať a vzniklo číslo 37. Teraz je to moje číslo, ktoré mám rád,“ vysvetlil slovenský obranca.

Prečítajte si aj

Barcelonskí futbalisti odmietli návrh na zníženie platov

Padla aj otázka týkajúca sa futbalových idolov. „Keby som musel vybrať z tímu Nerazzuri jedného obrancu, ktorého som vždy obdivoval, bol by to Walter Samuel. Vždy bol rozdielovým hráčom. Môj obľúbenec? Nepochybne Ronaldo. Zbožňoval som ho, bol mojím idolom,“ neváhal spomenúť ikonického brazílskeho ostrostrelca.

Aj v súčasnosti má Škriniar obľúbených hráčov i takých, proti ktorým sa mu hrá ťažko: „Dnes sú skvelými útočníkmi Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappé. V milánskom derby bolo skvelé čeliť Zlatanovi Ibrahimovičovi, ktorý má ohromné skúsenosti. Ktorí obrancovia sa mi páčia? Sergio Ramos, ktorý je roky vodcom tímu, van Dijk a Koulibaly.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: inter.it

Diskusia

Podobné články