Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trenčín to na Slovan vie

V dohrávke 2. kola Fortuna ligy padli, pred unaveným táborom domácich fanúšikov, dva góly.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovan Bratislava - AS Trenčín 0:2 (0:1)

Góly: 27. Mišák, 55. Jairo. Rozhodoval: Hrčka, ŽK: Peltier - Kleščík, Mišák, 1622 divákov.

zostavy a striedania:

Slovan Bratislava: Perniš - Čikoš, Niňaj, Kolčák, Jablonský - Grendel, Štefánik - Peltier (46. Fořt), Soumah, Milinkovič (89. Lásik) - Kubík (73. Žofčák)

AS Trenčín: Šemrinec - Čögley (84. Mondek), Ramón da Silva, Kleščík, Lawrence - Lobotka, Hajradinovič – Simon (88. Opatovský), Mišák (74. Guba), Holúbek – Jairo

Trenčín začal aktívne, zaspatému súperovi vnútil svoju hru, bol aktívnejší a kombinačnejší. Prvú strelu do priestoru brány vyslal v 7. minúte z priameho kopu Čögley, ale mieril do stredu brány a Perniš nemal problémy. Slovan predviedol prvú futbalovejšiu akciu v 22. minúte, center Jablonského ale poslal Kubík hlavičkou nad. Zdalo sa, že Slovan otupí snahu hostí, v 24. minúte Peltier hlavičkoval z blízka, ale chýbala tomu razancia a presnejšie zakončenie. A tak udrel AS, v 27. minúte Slovan chyboval na ľavej strane, prihrávku Lobotku pred 16-ku si dobre pripravil Mišák, ktorého prvú strelu Perniš ešte pekne zlikvidoval, ale lopta sa opäť dostala k Mišákovi a na jeho druhú presnú strelu k tyčke už brankár domácich nemal nárok. Trápenie Slovana pokračovalo, za súperom zaostával a mohol inkasovať do šatne. To v 44. minúte trafil Hajradinovič štipľavou ľavačkou tyč Pernišovej brány. V nadstavenom čase ešte mohol vyrovnať Kolčák, odrazenú loptu z rohu ale poslal nepresne mimo.

Ani začiatok druhého polčasu veľkú zmenu obrazu hry nepriniesol. Hostia dobre kombinovali a v 55. minúte Jairo zvýšil na 2:0 pre hostí, keď krížny prízemný center preletel cez celý stred domácej obrany až ku strelcovi, ktorý už nemal veľký problém presne zakončiť. Domáci mohli odpovedať o štyri minúty, Kubíkov center preletel až k Milinkovičovi, jeho pokus ale šiel tesne vedľa. Hostia v závere opäť pridali plyn, Jairo sa pohral s chybujúcim Niňajom, no gól z toho nebol, rovnako ani po situácii v 78. minúte, keď obrana domácich s námahou odolala po akcii Mosesa. Hostia zaslúžene zdolali Slovan a vyskočili na čelo ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články