Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Belasá šlachta vyhlasuje únavu. Na vine je Halenár

Belasej Šlachte už došli nervy a vyhlasujú tzv. únavu. Na vine ja večné naťahovanie okolo výstavby štadióna a Juraj Halenár.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Na včerajšom mimoriadnom stretnutí Správnej Rady OZ Belasá Šlachta sa trpezlivo a s chladnými hlavami preberalo všetko, čo sa v poslednom období stalo a dotýka sa to fanúšikov Slovana.

Piaty rok sme bez štadióna, ktorý sa medzičasom stal dokonca súčasťou volebného boja bratislavských poslancov. Preto podporíme akciu "MY CHCEME ŠTADIÓN" pred Primaciálnym palácom, ktorá sa bude konať vo štvrtok 25. 9. od 15:30. Nemiešame sa do politiky, dokonca nám je jedno, kto štadión postaví. Nie je nám však ľahostajné, že fanúšikovia Slovana sú rukojemníkmi predovšetkým politických záujmov. Sme slovanisti a chceme štadión! Pred zajtrajším zápasom s Trenčínom vyhlasujeme po vzore pána Juraja Halenára únavu. Veď na ňu po tisícoch kilometroch strávených na cestách za Slovanom máme nárok. Minimálne počas zajtrajšieho zápasu s Trenčínom teda nebudeme organizovať žiadny support, nebudeme motivovať ľudí aby prišli do kotla a fandili. Ukončenie únavy vyhlásime na našom webe.

Juraja Halenára sme v predchádzajúcom odseku nespomenuli náhodou. Po tom všetkom, čo si opakovane dovolil v hráčskej kabíne s následkom rozvrátenia kolektívu, po tom všetkom, čo si dovolil k fanúšikom Slovana (okrem iného aj teraz v Berne) a po jeho mimoriadne slabučkých výkonoch, najmä v pomere k jeho príjmom, si neprajeme, aby obliekal dres nášho klubu! Tento náš postoj oznámime trénerovi a písomne i majiteľovi klubu. Ak by sa z pre nás nepochopiteľného dôvodu Halenár predsa len dostal čo len na lavičku v zápase s Neapolom, vyhlasujeme, že mu mimoriadne znepríjemníme celý zápas, čomu operatívne prispôsobíme i naše fandenie.

Máme pocit, že sa začína turbulentné obdobie!

Správna Rada OZ Belasá Šlachta

Zdieľajte:
Zdroj informácií: belasaslachta.sk

Diskusia

Podobné články