Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar sa s celým Interom Miláno ocitol v karanténe

MILÁNO - Včera neskoro večer bol oznámený prvý prípad nákazy koronavírusom v talianskej Serie A. Týka sa obrancu Juventusu Turín Danieleho Ruganiho a zareagoval naň aj Inter Miláno.
Zdroj: 26676
Zdieľajte:

V priebehu noci na štvrtok vydal klub vyhlásenie, že s okamžitou platnosťou „pozastavuje všetky súťažné aktivity a vykonáva všetky patričné kroky“. Podľa AP to znamená karanténu všetkých hráčov a realizačného tímu. Inter mal vo štvrtok hrať osemfinálový zápas Európskej ligy proti Getafe, ale španielsky klub odmietol pricestovať do európskeho ohniska nákazy, a tak UEFA tento zápas predbežne odložila.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Obranca Juventusu a talianskej reprezentácie má koronavírus

Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov „Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE“ celosvetovo k polnoci zo stredy na štvrtok zvýšil na 4615, v 114 krajinách sveta ho diagnostikovali u 125 865 osôb. Taliansko je druhá najviac postihnutá krajina po Číne, odkiaľ sa koronavírus rozšíril. Počet infikovaných už stúpol na oficiálne číslo 12 462, nákaze podľahlo 827 ľudí.

Sú to alarmujúce údaje. Oproti večeru sa v priebehu šiestich hodín počet registrovaných nakazených zvýšil celosvetovo o 4865 osôb, obetí pribudlo 229. Výrazný nárast je práve v Taliansku - v tomto intervale o 1872 nakazených.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články