Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovský zvrat v prípade Pogbu, informujú britské médiá

MANCHESTER - Francúzsky stredopoliar Paul Pogba je dlhodobo spájaný s odchodom z anglického Manchestru United. Všetko však môže byť inak.
Zdroj: 34594
Zdieľajte:

Pred mesiacom britský denník The Guardian avizoval, že v Manchestri nebudú Pogbu držať nasilu, ale požadujú zaňho 100 miliónov eur. To mal byť veľký problém. Hlavní záujemcovia o Francúzove služby Real Madrid a Juventus Turín považovali takúto sumu za neadekvátnu.

Prečítajte si aj

Dúbravka by mal chýbať Slovensku v dôležitom reprezentačnom súboji s Írskom

Jeho agent Mino Raiola vtedy vyhlasoval, že najlepším riešením bude Pogbov odchod do Juventusu, kde by sa cítil ako doma a bude apelovať na United, aby ho predali lacnejšie. Dnes však britské periodikum Daily Mail tvrdí, že nastal obrat o 180 stupňov a čochvíľa 27-ročný francúzsky reprezentant sa v dohľadnej dobe nikam sťahovať nebude.

Pogbu vraj očaril portugalský nováčik v tíme Bruno Fernandes, ktorý prišiel k „červeným diablom“ v januári. Chce s ním vytvoriť v strede poľa úderný tandem a priviesť anglický veľkoklub k veľkým víťazstvám. Daily Mail dokonca píše o novej zmluve, ktorá by mala predĺžiť súčasnú, ktorá je platná do júna 2021. Týždenný plat Pogbu by sa mal zdvihnúť z 300-tisíc na 400-tisíc libier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články