Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho napriek vypadnutiu z Ligy majstrov svojich zverencov podržal

LONDÝN - Sezóna 2019/2020 nebude pre futbalistov Tottenhamu Hotspur ani zďaleka taká úspešná ako predchádzajúca.
Zdroj: 34587
Zdieľajte:

V anglickej Premier League nie sú aktuálne ani na priečkach zaručujúcich účasť v európskych súťažiach a v Lige majstrov nestačil finalista predchádzajúceho ročníka v osemfinále na Lipsko, keď v odvete (0:3) ťahal od úvodu za kratší koniec.

Prečítajte si aj

VIDEO Mourinho musel v Lige majstrov prehltnúť trpkú pilulku, sedemgólová prestrelka Valencie s Atalantou

Z domáceho zápasu si „kohúti“ prenášali jednogólové manko, v odvetnom súboji ich už v úvodnej polhodine zarmútil dvoma presnými zásahmi rakúsky stredopoliar Marcel Sabitzer. „Hráči bojovali na hranici svojich možností. Je veľmi ťažké byť na trávniku a uvedomovať si, že stanovený cieľ je veľmi ťažké dosiahnuť,“ bránil svojich zverencov tréner Tottenhamu José Mourinho.

Po prestávke saský klub už iba pohodlne kontroloval výsledok a striedajúci švédsky útočník Emil Forsberg ešte v závere zavŕšil skóre dvojzápasu na 4:0. „V druhom polčase sa moji hráči trápili, no dali do toho všetko. Mohli ste vidieť ako na tom boli po zápase taký Lucas, Dele Alli, Lamela. Všetci odchádzali z trávnika mimoriadne unavení. Súper hral intenzívne, veľmi fyzicky. Rytmus zápasu bol mimoriadny,“ dodal portugalský kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články