Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

LL: One man show v podaní Ronalda, Atletico konečne vyhralo

Dnes sa začalo 7 kolo La Ligy. Na úvod Real Madrid deklasoval FC Elche.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v utorňajšom zápase 7. kola španielskej Primera Division doma nad FC Elche vysoko 5:1. Zverenci talianskeho trénera Carla Ancelottiho majú po piatich kolách na konte tri výhry a dve prehry a momentálne im v tabuľke patrí štvrté miesto.

Hostia išli na Santiago Bernabeu do vedenia v 15. minúte, keď hlavný rozhodca odpískal kontroverznú penaltu a Edu Albacar ju premenil tvrdou strelou pod brvno. "Biely balet" vyrovnal v 20. minúte po góle Walesana Garetha Balea a potom prišli okamihy portugalského reprezentanta Cristiana Ronalda, ktorý strelil šiesty, siedmy, ôsmy a deviaty gól v sezóne. Najlepší hráč sveta podľa FIFA najprv trafil z bieleho bodu, následne v 32. minúte presne hlavou zužitkoval center Marcela. V druhom dejstve po faule na CR7 v 16-ke sám faulovaný zavŕšil hetrik. A v nadstavenom čase ešte hviezdny Portugalčan zaklincoval súpera svojím štvrtým presným zásahom po rýchlom úniku súperovej obrane. Po deklasovaní Deportiva La Coruna v minulom kole 8:2 u súpera teda "pusinky" opäť zaknihovali plný bodový zisk po vysokej výhre.

Futbalisti Atletica Madrid vyhrali v stredajšom dueli 5. kola španielskej ligy na ihrisku Almerie 1:0. O víťazný gól sa postaral po hodine hry obranca Miranda hlavou po rohovom kope. Úradujúci majster je tak v novej ligovej sezóne naďalej bez prehry.

Tretiu prehru po sebe utrpeli hráči Athletic Bilbao na pôde Rayo Vallecano. Tri body pre domácich dvoma gólmi zariadil Leo Baptistao, druhý zásah zaznamenal v poslednej minúte duelu.

La Liga - 5. kolo:

Real Madrid - FC Elche 5:1 (3:1)

Góly: 27., 32., 80. a 90.+2 C. Ronaldo (prvý a tretí z 11 m), 20. Bale - 15. Albacar (z 11 m), 63.636 divákov.

UD Almeria – Atletico Madrid 0:1 (0:0)

Gól: 60. Miranda

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao 2:1 (1:1)

Góly: 39. a 90. Baptistao – 21. Aduriz

SD Eibar – Villarreal CF 1:1 (1:0)

Góly: 9. Arruabarrena – 71. Moreno

Espanyol Barcelona - FC Getafe 2:0 (0:0)

Góly: 65. Garcia, 83. Stuani, 14.285 divákov

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články