Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Martin Dúbravka lepší ako Leno či Foster: Slovák najväčšou brankárskou hviezdou Premier League!

BRATISLAVA - Martin Dúbravka predvádza v anglickej Premier League skvelé výkony, vďaka ktorým sa už dávnejšie vypracoval na stabilnú brankársku jednotku Newcastle United. Ba čo viac, medzi gólmanmi elitnej súťaže prekonáva všetkých konkurentov...
Zdroj: 30404
Zdieľajte:

Už deviate čisté konto v prebiehajúcej sezóne vychytal v drese Newcastle United reprezentačný brankár Slovenska Martin Dúbravka, ktorý sa v Premier League parádne uchytil. Straky o triumfe na pôde oslabeného Southamptonu rozhodli v 79. minúte, keď o držiteľovi troch bodov rozhodol Saint-Maximin. Newcastle aj vďaka Dúbravkovi patrí v aktuálnej tabuľke PL 13. priečka.

O tom, že Slovák je veľkou oporou United, svedčí aj nasledujúca tabuľka, podľa ktorej má práve Dúbravka najviac úspešných zákrokov spomedzi všetkých gólmanov v jednej z najlepších líg sveta. Newcastle nemá až takú precíznu defenzívu a častokrát sa práve z nášho gólmana stáva záchranca mužstva. V počte zákrokov prekonáva aj také mená ako Bernd Leno či Ben Foster.

Nepríjemný pohľad ale prinieslo pozápasové nastupovanie Dúbravku do klubového autobusu, pri ktorom si gólman musel pomáhať barlami. V súboji so Southamptonom totiž okrem troch vychytaných striel zažil aj zrážku s Ingsom, po ktorej si držal koleno s bolestivou grimasou na tvári. Podľa slov trénera strák Brucea by ale na ďalšie stretnutie mohol byť pripravený.

Prečítajte si aj

Dúbravka vychytal nulu a výhru. Radosť však zmizla pri pohľade na to, ako Slovák nastupoval do autobusu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články