Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škriniar sa Ronalda nezľakol: TAKTO si vyšliapol na hviezdu Juventusu!

TURÍN - Juventus Turín spravil dôležitý krok k obhajobe titulu v najvyššej talianskej futbalovej súťaži. V nedeľnom šlágri 26. kola zdolal doma pred prázdnymi tribúnami Inter Miláno 2:0.
Zdroj: 34574
Zdieľajte:

Hneď v druhej minúte stretnutia pocítil ofenzívny klenot domácich Cristiano Ronaldo tvrdosť slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara, ktorý tradične odohral v drese milánskeho Interu celý zápas. Škrinka si na portugalskú superstar nekompromisne vyšliapol a Ronalda poslal k zemi s bolestivou grimasou na tvári. Následný hvizd hlavného rozhodcu evidentne slovenského zadáka rozladil.

"Stará dáma" sa ale napokon zaobišla aj bez zásahu Cristiana Ronalda, ktorý ukončil svoju jedenásťzápasovú gólovú šnúru v lige, zastúpili ho Aaron Ramsey a Paulo Dybala. Hoci Ronaldo neskóroval, mal prsty v prvom góle. Slovenský obranca hostí Milan Škriniar nezareagoval na center, lopta prešla do päťky, kde ju Ronaldo posunul Ramseymu a ten poslal Juventus do vedenia.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo dáva milovanej Georgine mastné vreckové! Takouto sumou jej mesačne prispieva

Škriniar bol aj pri druhom zásahu Juventusu, keď nedostúpil Dybalu a Argentínčan svoj prienik ozdobil druhým gólom Turínčanov. Juventus sa vďaka triumfu vrátil na čelo ligovej tabuľky o bod pred Lazio Rím. Pred Interom má deväťbodový náskok.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články