Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fortuna liga prijala opatrenia ohľadom koronavírusu

BRATISLAVA - Najvyššia slovenská futbalová súťaž Fortuna liga prijala preventívne opatrenia ohľadom šírenia koronavírusu.
Zdroj: 32450
Zdieľajte:

Týkajú sa najmä obmedzenia interakcie jednotlivých mužstiev vo forme podávania rúk na stretnutiach FL, obmedzenia skúšok hráčov z rizikových oblastí či rešpektovania hygienických opatrení.

Počet prípadov nákazy koronavírusom SARS-CoV-2 na Slovensku vzrástol počas pondelka na šesť. Slovenské úrady evidujú aj štvorčlennú rodinu v karanténe v ich dome v rakúskej prihraničnej obci Kittsee.

Pozrite si aj

VIDEO: Zbláznil sa alebo mal stavené? Portugalský rozhodca predviedol škandalózne predstavenie

„Dôkladne monitorujeme situáciu ohľadom šírenia koronavírusu a rešpektujeme nariadenia príslušných orgánov. Prijali sme opatrenia a o ďalších zmenách budeme verejnosť promptne informovať. Máme už informácie o opatreniach zo strany niektorých miest, momentálne čakáme na závery Ústredného krízového štábu a následne budeme promptne reagovať,“ povedal prezident Únie ligových klubov (ÚLK) Ivan Kozák v tlačovej správe.

Zápasy Fortuna ligy by sa mali zatiaľ odohrať v štandardnom režime, ale hrozí aj to, že sa budú hrať bez divákov. „Skutočne to závisí aj od príslušných orgánov. Situácia sa môže meniť z minúty na minútu. My budeme rešpektovať nariadenia a poskytneme maximálnu súčinnosť,“ dodal Kozák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články