Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Problémy senického klubu by mali byť čoskoro minulosťou

SENICA - Futbalový klub FK Senica bude mať nového slovenského majiteľa. Fortunaligista na svojej oficiálnej stránke informoval, že jeho vstup majú finalizovať v najbližšom čase.
Zdroj: 19392
Zdieľajte:

„V súčasnej dobe prebiehajú posledné technické úkony, aby sa tento náročný proces predaja akciovej spoločnosti mohol dotiahnuť do úspešného konca. Hráči FK Senica a všetky ďalšie kompetentné orgány sú pravidelne informované o všetkých krokoch,“ uviedol klub na svojom webe.

Pozrite si aj

VIDEO: Boženík pri treťom góle v drese Feyenoordu zahanbil brankára

Senica sa pred štartom jarnej časti ligy ocitla v zložitej situácii. Hlavný akcionár spoločnosť Peeble Beach Group, S.L. z Južnej Ameriky odstúpil k 5. februáru 2020 ako kontrolná skupina klubu spoločnosti Kosmos Invest s. r. o. Zmena majiteľov ale nebola dotiahnutá.

Len tri dni vydržal v klube tréner Jozef Olejník, ktorý vo februári nastúpil po českom koučovi Michalovi Ščasnom. Senicu teraz dočasne vedie Patrik Durkáč, káder sa obmenil a šancu dostávajú mladíci. Napriek tomu Senica v troch jarných kolách ligy ešte neprehrala, nedostala ani gól a v tabuľke jej patrí priebežne 8. priečka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články