Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Barcelona túži po spoluhráčovi Škriniara: Ponúka ťažké milióny plus dve hviezdy zo základu!

BARCELONA - Ani po príchode nového kormidelníka Quiqueho Setiéna, ktorý pri kormidle nahradil odchádzajúceho Valverdeho, sa futbalisti FC Barcelona nedostali do optimálnej pohody a formy.
Zdroj: 34529
Zdieľajte:

Potvrdila to aj nedávna prehra vo víkendovom El Clásicu, keď predovšetkým druhé dejstvo jasne ukázalo, že stará dobrá Barcelona už ani zďaleka nie je to, čo bývala. Blaugranas majú stále hviezdneho Messiho, ale ten ako aj ďalšie niekdajšie piliere katalánskeho giganta už nepatria medzi najmladších a len ťažko možno v budúcnosti očakávať ich rastúcu výkonnosť.

Barcelona aj preto podniká kroky, vďaka ktorým sa snaží získať posily, ktoré by mohli v budúcnosť nahradiť pomaly ale isto zachádzajúce hviezdy katalánskeho giganta.

Prečítajte si aj

ON mal byť nástupcom Valverdeho: Barcelona dostala košom od slávnej klubovej legendy!

Jedným z takých hráčov by mohol byť iba 22-ročný argentínsky objav Lautaro Martínez. Toho v roku 2018 z vlasti vykúpil milánsky Inter, kde sa už stihol Messiho krajan vypracovať na jednu z kľúčových postáv ofenzívy giganta zo San Sira, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Milan Škriniar.

Lautaro a Lukaku sú obávaným ofenzívnym dvojzáprahom Interu, čo jasne potvrdzujú aj strelecké štatistiky Serie A. Martínez zaznamenal už 16 gólov a ak trochu popracuje na svojej prchkej povahe a nenechá sa ľahko vylučovať, môže už čoskoro patriť medzi najlepších európskych kanonierov.

Niet divu, že si Argentínčana vyhliadli viaceré top tímy, medzi ktorými nechýba aj Barcelona. Podľa španielskeho denníka Sport je Barca Interu ochotná zaplatiť 70 miliónov eur a k tomuto balíku ešte aj pridať Nelsona Semeda s Arturom Vidalom, teda hráčov ktorí aktuálne nastupujú v základnej zostave tímu z Camp Nou. A práve o Vidala má vraj záujem milánsky Inter. Nuž, uvidíme ako to napokon dopadne a či Barca získa ďalšieho talentovaného Argentínčana.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Sport

Diskusia

Podobné články