Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Suarez nastúpi za béčko Barcelony

Uruguajčan si zahrá v prípravnom zápase.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Uruguajský futbalový reprezentant Luis Suarez nastúpi v stredu za béčko FC Barcelona v prípravnom zápase proti Indonézii. Uruguajský útočník si odpykáva trest za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na majstrovstvách sveta v Brazílii. Médiá o štarte Suareza informoval tréner Barcelony Luis Enrique.

Katalánsky klub kúpil juhoamerického kanoniera za 81 miliónov eur, ale až do októbra s ním za incident na MS nemôže počítať v súťažnom zápase. Suarez inkasoval za tretie uhryznutie protihráča v kariére až štvormesačný trest. "Luis na tréningoch tvrdo pracuje a teší sa na návrat. V stredu dostane šancu otestovať svoju formu aj zápase," povedal Enrique na tlačovej konferencii v Barcelone. Suareza pôvodne potrestali absolútnym zákazom zo všetkých futbalových aktivít, ale po odvolaní mu umožnili trénovať s tímom a hrať prípravné zápasy. Bývalý útočník Liverpoolu už hral v zápase medzi prvým tímom Barcelony a rezervou, v stretnutí s Indonéziou dostane ďalšiu šancu dostať sa do formy.

Barcelona prežíva najlepší štart do sezóny Primera Division, keď v štyroch zápasoch nazbierala plný počet bodov a neinkasovala ani jeden gól. Najbližšie sa už v stredu predstaví proti Malage.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články