Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hapal, Kováčik či Šilhavý reagujú na žreb Ligy národov

AMSTERDAM - Žreb Ligy národov 2020 rozhodol dnes o 18:00 o tom, že Slováci si opäť na najvyššom reprezentačnom fóre zmerajú sily s Českom.
Zdroj: 32934
Zdieľajte:

„Pre mňa to okorenilo Česko, takže to bude odveta za predchádzajúce súboje v Lige národov, kde sme prehrali oba zápasy. Je to čerešnička na torte. Skupina je náročná, ale Slovensko má skúsenosť so všetkými troma súpermi. Asi mi to nebude nikto veriť, ale skupinu som uhádol do jedného, samozrejme, radšej by som to vymenil za postup na majstrovstvá Európy. Všetci súperi sú ťažkí, Česko nás dvakrát zdolalo, veríme, že dokážeme uspieť,“ povedal český tréner SR Pavel Hapal na oficiálnej stránke Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Prečítajte si aj

Slovenskí futbalisti spoznali žreb Ligy národov 2020

Ten v holandskej metropole zastupovali aj prezident Ján Kováčik, viceprezident pre reprezentácie Karol Belaník a generálny sekretár Peter Palenčík. „Myslím si, že to bude mať opäť náboj, máme Česku čo vracať. Určite to bude zaujímavé. Česko sa žrebovalo z prvého koša, ale dúfam, že tentoraz budeme úspešnejší a všetkých prekvapíme,“ dodal Kováčik.

„Slovensko je nám súdené. Silný súper, derby, príde plný štadión, pre futbal je to len dobré. Ani proti Škótsku a Izraelu to nebude jednoduché. Ako nasadenému tímu nám však prináleží, aby sme obhájili našu pozíciu. Verím, že to zvládneme so cťou,“ povedal kouč ČR Jaroslav Šilhavý pre portál idnes.cz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články