Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koniec? Záhadné slová Stevena Gerrarda po šokujúcej prehre

GLASGOW - Záhadné vyjadrenie dal tréner Rangers Steven Gerrard po prekvapujúcom vypadnutí z pohára
Zdroj: 34458
Zdieľajte:

Tréner Glasgow Rangers Steven Gerrard bude zvažovať svoju budúcnosť na lavičke tímu. Uviedol to po sobotňajšom šokujúcom vypadnutí v štvrťfinále škótskeho Ligového pohára. Jeho zverenci prehrali na pôde Hearts 0:1.

„Som veľmi sklamaný. Cítim sa najhoršie, odkedy som sa dal na túto prácu," hovoril smutný Gerrard.

„V stredu v noci som bol najpyšnejším mužom v Európe, pretože moji chlapci odviedli úžasnú prácu. Videl som tam všetko, na čom sme dva roky pracovali. Bol som hrdý, bolo to neuveriteľné," cituje slová trénera Rangers portál goal.com.

„No dnes som za celých 90 minút nič z toho nepoznal. Takže sa cítim naozaj dole. Dve sezóny bez trofeje nie sú dostatočne dobré. Nie je to čo by som chcel. Dopadá to na moje plecia."

„Potrebujem teraz premýšľať. Plán bol dať si v nedeľu voľný deň. Ale potrebujem tvrdo premýšľať o tom, kde sme. V nasledujúcich 24 až 48 hodinách budem vážne premýšľať."

Glasgow Rangers stráca v boji o ligový titul na mestského rivala Celtic priepastných 12 bodov. Reputáciu klubu a Gerrardovi aspoň sčasti zachraňuje účinkovanie v Európskej lige. V stredu Rangers vyhral v odvete na pôde Bragy 1:0 a postúpil do osemfinále.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články