Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mucha nedostal šancu - zástupcom hráčov vo Výkonnom výbore SFZ bude Medveď

SENEC - Novým členom Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) sa stal ako zástupca hráčov Tomáš Medveď. V súboji s Jánom Muchom ho zvolili do funkcie delegáti piatkovej riadnej Konferencie SFZ v Senci.
Zdroj: 30137
Zdieľajte:

Medveď uspel v tajnom hlasovaní pomerom hlasov 69:9 pri dvoch neplatných hlasovacích lístkoch. Bývalý futbalový útočník je riaditeľom Klubu ligových kanonierov (KLK) a podporila ho asociácia Liga na ochranu slovenských športovcov (LOSS), ako aj 250 futbalistov - členov SFZ. Bývalého reprezentačného brankára SR Muchu, ktorý pôsobí ako hlava Únie futbalových profesionálov, podporilo pri kandidatúre viac ako 500 prevažne profesionálnych futbalistov.

Prečítajte si aj

Slovenský supertalent z východu: Iba 17-ročný mladík podpísal zmluvu s Manchestrom United

Na piatkovej konferencii tiež okrem iného delegáti schválili rozpočet SFZ a SFZ Marketing na rok 2020, odsúhlasili reorganizácie III. ligy mužov od súťažného ročníka 2021/2022 či návrh na reorganizáciu II. ligy staršieho a mladšieho dorastu Východ a Západ.

Zlaté odznaky SFZ si prevzala desiatka Ľubomír Suchý, Ján Švehlík, Dušan Galis, Jozef Jeriga, Alexander Schmidt, Peter Barna, Vincent Krško, Vladimír Randla, Ivan Čierny a Viliam Luknár. Konferencia tiež schválila prijatie LOSS za pridruženého člena SFZ. Voľby predsedu a podpredsedu Komory SFZ pre riešenie sporov už nebolo potrebné realizovať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články