Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lampard svojich zverencov po debakli od Bayernu vôbec nešetril

LONDÝN - Tvrdú lekciu z reality dostali podľa Franka Lamparda futbalisti Chelsea Londýn od Bayernu Mníchov. V utorkovom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov zvíťazil úradujúci nemecký šampión na Stamford Bridge suverénne 3:0 a jeho pozícia do odvety 18. marca je viac ako výborná.
Zdroj: 34413
Zdieľajte:

Tréner „The Blues“ priznal, že Bavori boli v porovnaní s jeho zverencami na inej úrovni. „Boli lepší od začiatku do konca a svojim hráčom som povedal, aby si z tejto skúsenosti vzali poučenie. Takýto je futbal na tejto úrovni a úroveň Bayernu bola fantastická. Áno, hráči dostali tvrdú lekciu. Toto je realita Ligy majstrov. Ak dáte súperovi takéhoto rangu šance dať góly, on ich aj strelí,“ citovala agentúra AFP bývalého anglického reprezentanta.

Prečítajte si aj

Bayern v Londýne zdemoloval Chelsea, Neapol s Barcelonou nerozhodne

„Ale, na druhej strane, hráči Bayernu sú dlho spolu, sú zohratí a aj to musíme rešpektovať. Mrzí ma však, že sme neboli od začiatku dostatočne sebavedomí na lopte,“ dodal 41-ročný Lampard, ktorý hrával za londýnsku Chelsea v rokoch 2001 - 2014.

Londýnčanom bude v mníchovskej odvete chýbať nielen Marcos Alonso, ktorému rozhodca po konzultácii s videorozhodcom po faule udelil priamo červenú kartu, ale aj Jorginho, ktorý dostal za rečnenie zbytočný žltý trest.

Prečítajte si aj

Historický moment v saudskoarabskom futbale

„Stále o hráčoch zisťujem nové veci. Musíme ukázať charakter a premeniť to v pozitívny efekt. V zápase proti Bayernu ukázal charakter len Mateo Kovačič. V odvete to musia byť viacerí. Musíme tam ísť s hrdosťou na dres klubu a nepozerať sa veľmi na ukazovateľ skóre. Je úplne jasné, že sme pred odvetou v zlej pozícii,“ doplnil niekdajší hviezdny stredopoliar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články