Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel nastúpil na poste útočníka a po troch minútach rozhodol o triumfe Basaksehiru

ISTANBUL - Slovenský futbalista Martin Škrtel rozhodol v pondelňajšom dueli 23. kola tureckej ligy o triumfe Basaksehiru na pôde Rizesporu (2:1).
Zdroj: 32642
Zdieľajte:

Na ihrisko sa dostal bývalý reprezentačný obranný pilier až v 87. minúte, keď ho tréner netradične postavil do útoku. O tri minúty neskôr strelil víťazný gól hostí. Škrtel začal zápas na lavičke náhradníkov, tri minúty pred koncom riadneho hracieho času nahradil na trávniku stredopoliara Poncka a následne sa postaral o víťazný zásah. Po centri z pravej strany sa presadil strelou zvnútra šestnástky k bližšej žrdi.

„V mojich predošlých kluboch som sa niekoľkokrát dostal do hry ako útočník v čase, keď môj tím potreboval streliť gól. Pravdepodobne náš tréner o tom vedel. Teší ma, že som dokázal skórovať a pomôcť mužstvu k víťazstvu. Tieto tri body sme veľmi potrebovali,“ citoval Škrtela twitterový účet jeho klubu.

Skúsený stopér si spomenul na svoje futbalové začiatky. Na poste útočníka, respektíve krídelníka, nastupoval až do svojich 16 rokov, potom mu mládežnícky tréner Anton Valovič navrhol, či by neprijal miesto v strede obrany v slovenskej reprezentácii do 17 rokov.

Pozrite si aj

VIDEO: Bizarná scéna - v Argentíne si skočili do vlasov tréner a rozhodca

Pre Škrtela to bol tretí presný zásah v 11 zápasoch za Basaksehir, ktorý zaznamenal druhú výhru za sebou a dostal sa na čelo neúplnej tabuľky. Najbližší prenasledovatelia Trabzonspor, Galatasaray a Sivasspor majú o bod menej, ale zápas k dobru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články