Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner PSG po divokej prestrelke s Bordeaux kritizuje vylúčenie Neymara

PARÍŽ - Sedemgólovú prestrelku priniesol nedeľňajší zápas francúzskej futbalovej Ligue 1 medzi Parížom St. Germain a Girondins Bordeaux.
Zdroj: 28550
Zdieľajte:

Domáci po víťazstve 4:3 zvýšili svoj náskok na čele ligovej tabuľky pred druhým Olympique Marseille už na 13 bodov. Uruguajčan Edinson Cavani strelil jubilejný 200. gól v drese PSG. V závere sa na trávniku iskrilo a jeho spoluhráč Neymar musel ísť po druhej žltej karte predčasne do kabín.

„Aj Neymar je iba človek. Nahnevalo ho, že hráč Bordeaux Yacine Adli, ktorý ho predtým fauloval, nevidel ani žltú kartu. Bolo to dosť bizarné vylúčenie. Oveľa viac ma trápia diery v našej obrane. V uplynulých dvoch ligových zápasoch sme inkasovali sedem gólov, čo je veľmi zlé vysvedčenie. Nie je normálne, aby naša defenzíva bola taká labilná,“ čertil sa tréner Paríža Thomas Tuchel.

Obrancu Bordeaux Laurenta Koscielneho mrzelo, že „lastovičky“ napriek trom streleným gólom odišli z francúzskej metropoly naprázdno. „Paríž prežil náročný týždeň. Remíza 4:4 na pôde Amiens i prehra 1:2 na štadióne Borussie Dortmund v Lige majstrov naštrbili jeho sebavedomie. Má však v tíme rozdielových hráčov, ktorí sa dokážu presadiť, aj keď sa mužstvu nedarí,“ uviedol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články