Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chcel byť ako Neymar: Namiesto toho má kariéru v troskách

BRATISLAVA - Určite ste počuli o mladom chlapcovi Hachim Maustour. Tento mladý Maročan patril v roku 2012 k najväčším talentom na svete.
Zdroj: 29178
Zdieľajte:

Mal iba 14 rokov, ale záujem služby bol na celom svete. Real Madrid, FC Barcelona, PSG Paríž a AC Miláno sa zaujímali o tochto chlapca. Taliansky klub AC Miláno vypálil všetkým ostaným rybník, keď kúpil tohto potenciálneho mladíka za pol milióna eur. Najskôr pôsobil v juniorskom tíme červenočiernych. Žiaľ do A-tímu sa nikdy nedostal.

Prečítajte si aj

Smutná vizitka fanúšika: Minútu tichu hanebne zneuctil!

V roku 2015 šiel pôsobiť do španielskej Malagy, ale ani tu sa mu nedarilo. V La Lige odohral iba jediný zápas. O Rok neskôr šiel na hosťovanie do holandského FC Zwolle. Ani v tomto klube sa nedokázal presadiť a musel sa vrátiť do klubu Rossoneri. Nové vedenie a hlavne tréner Gennaro Gattuso s talentovaným mladíkom ž nepočítali. Všetko sa skončilo rozviazaním hráčskeho kontraktu.

V roku 2018 sa ako voľný hráč sa presťahoval do Grécka, kde aj s futbalom začínal. O rozbehnutie kariéry sa znovu pokúsil v klube Pas Lamia FC, no bez úspešne. Na začiatku tejto sezóny sa znova vrátil do Talianska do Serie C klubu Reggina. Doposiaľ nastúpil len v jednom zápase.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: calciomercato.com

Diskusia

Podobné články