Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nie je za tým žiadna veda - Haaland má jednoduchý recept na strieľanie gólov

DORTMUND - Nórsky útočník Borussie Dortmund Erling Braut Haaland včera večer skolil v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov dvoma gólmi PSG. Za jeho formou však netreba hľadať vedu.
Zdroj: 34191
Zdieľajte:

„Viem, že je ešte mnoho vecí, v ktorých sa musím zlepšiť, no bolo to skutočne dobré. Čaká nás však ešte veľa práce, keď chceme ísť ďalej,“ povedal podľa DPA pokorne 19-ročný Haaland.

Recept na strieľanie gólov nórsky mladík vysvetliť nedokáže. Je za tým zrejme len radosť z hry: „Vôbec nad svojimi streleckými pokusmi nerozmýšľam, iba si skrátka užívam tú chvíľu. Ako futbalista žijete práve pre takéto dni. Je to úžasné. Uvidíme, čo sa stane v Paríži.“

Prečítajte si aj

Haaland vystrieľal v Lige majstrov víťazstvo Dortmundu, uspelo aj Atlético Madrid

Nadšenie naopak nevládne v radoch bohatého parížskeho klubu, ktorému hrozí ďalší koniec v osemfinále. Pred rokom nestačil na Manchester United v rovnakej fáze súťaže. „Možno sme hrali trochu so strachom, že urobíme chybu. Keď sa na to sústredíte, stane sa to,“ povedal tréner PSG Thomas Tuchel.

„Pri niekoľkých príležitostiach nám chýbala sebadôvera, komplikovali sme si situáciu ľahkými stratami lôpt. Vieme byť oveľa lepší ako dnes večer. Máme pred sebou ešte druhý polčas a urobíme všetko pre to, aby sme uspeli,“ dodal nemecký kouč podľa oficiálnej webstránky PSG.

Odveta v Paríži je na programe 11. marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články