Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Netradične porazenecký Mourinho vyslovil hrozivú prognózu

TOTTENHAM - Portugalský tréner Tottenhamu Hottspur José Mourinho je zronený a má hlavu v smútku.
Zdroj: 25502
Zdieľajte:

Keď včera vedenie londýnskeho klubu oznámilo, že juhokórejský útočník Son Heung-min utrpel zlomeninu pravej ruky, hovorilo sa o niekoľkotýždňovej absencii. José Mourinho to však považuje za prehnane optimistické vyhlásenie.

Prečítajte si aj

Tottenham schytal deň pred osemfinále Ligy majstrov tvrdú ranu

„V tejto sezóne s ním už nepočítam. Bude nám chýbať. Klub napísal pekné vyhlásenie, ale keby to bolo na mne, napíšem to inak,“ cituje portugalského trénerského mága BBC. Okrem Sona chýba „kohútom“ aj druhý elitný útočník Harry Kane. Angličana trápi svalové zranenie. Jedinými zdravými útočníkmi v kádri sú Brazílčan Lucas Moura, Holanďan Steven Bergwijn a ešte iba 18-ročný Ír Troy Parrott.

„Situácia nemôže byť horšia, to je jasné. Nemôžeme nič spraviť. Nastúpime s hráčmi, ktorí sú k dispozícii. Bál som sa, že nebudem mať útočné alternatívy na lavičke, teraz ich nemám na ihrisku. Troy Parrott podľa mňa nie je pripravený a Ryan Sessegnon nie je útočník,“ pokračoval sklamaný kouč.

Prečítajte si aj

Mourinho sa spolieha pred osemfinále Ligy majstrov na poznatky z osobnej návštevy Nemecka

„Žiadny útočník, žiadny trh s hráčmi. Nič. Jediná pomoc, ktorej sa môžeme dočkať, sú fanúšikovia Tottenhamu. To je jediná vec, o ktorú prosím. Od hráčov nemôžem chcieť viac než odvádzajú,“ dodal Mourinho a zažartoval, že by mohol „stiahnuť z dôchodku“ 39-ročného anglického dlháňa Petra Croucha. „Som pripravený, José,“ zareagoval bývalý útočník na Twitteri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BBC

Diskusia

Podobné články