Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neuveriteľná oddanosť českého fanúšika sa stáva hitom internetu

PRAHA - Pražský futbalový klub Bohemians 1905 včera zverejnil príbeh fanúšika Jana Houdka, ktorý vlani podľahol vo veku 71 rokov zákernej chorobe.
Zdroj: 20076
Zdieľajte:

Verný fanúšik sa rozhodol odkázať v závete všetok majetok svojmu milovanému klubu Bohemians 1905. Celková hodnota majetku vo forme nehnuteľností a hotovosti presahuje sedem miliónov českých korún (282 408 eur) a tento príbeh sa postupne šíri celým onlajn priestorom.

„Mrzí ma, že napriek tomu, že sme mali dosť spoločného, sa môj život nikdy nepreťal so životom jedného verného fanúšika. Chcel by som ho spoznať, poďakovať sa mu. Bohužiaľ, osud to tak nechcel a nedovolil nám to. To najmenej, čo preňho teraz môžeme spraviť, postarať sa o jeho poslednú cestu a dôstojnú rozlúčku. Je to neuveriteľný príbeh vernosti, lásky a oddanosti ku klubu - Bohemke,“ uviedol pre oficiálnu stránku „Klokanov“ riaditeľ klubu Darek Jakubowicz.

Prečítajte si aj

FOTO Šialené rozhodnutie! Neuveríte, čo riskuje fanúšik Liverpoolu

Medzi prvými dokumentmi, ktoré klub dostal k dispozícii, bola podľa oficiálneho webu i vstupenka na prvý zápas po znovuzrodení „Bohemky“. Jan Houdek v nedeľu 7. augusta 2005 nechýbal na vypredanom štadióne Ďolíček, keď sa Bohemians 1905 po klinickej smrti vrátil do súťažného diania.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bohemians.cz

Diskusia

Podobné články