Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pochettino sa chce vrátiť do Anglicka. Indície naznačujú, do ktorého klubu

MANCHESTER - Argentínsky tréner Mauricio Pochettino, ktorý v novembri po piatich rokoch opustil lavičku Tottenhamu Hotspur, by sa do Premier League rád vrátil.
Zdroj: 27269
Zdieľajte:

„Úprimne, rád by som pracoval v Premier League. Viem, že to bude náročné. Momentálne je na mieste čakať, čo sa stane. Som pripravený a čakám na novú výzvu. Som si istý, že bude skvelá,“ uviedol 47-ročný Argentínčan v podcaste na televíznej stanici Sky Sports.

„Bol som v Argentíne, Katare, Španielsku. Snažil som sa držať si od toho odstup, no, samozrejme, že som niektoré klebety sledoval. Podobné správy sa budú objavovať vždy a my ako tréneri to musíme akceptovať,“ dodal Pochettino, ktorý je spomínaný najčastejšie ako nástupca Nóra Oleho Gunnara Solskjaera na lavičke Manchestru United.

Prečítajte si aj

Manchester United drží novú posilu v izolácii

Na novú úroveň sa posunuli zákulisné fámy predvčerom večer. Na zápase druhej najvyššej anglickej ligovej súťaže medzi Leedsom United a Brentfordom sa totiž zúčastnil ako divák aj Pochettino, ktorý sa na tribúne družne zhováral s novým PR asistentom viceprezidenta Manchestru United Eda Woodwarda Neilom Ashtonom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články