Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Beckhamov nový klub čelí ďalším veľkým problémom

MIAMI - Bývalý anglický futbalista David Beckham, ktorý by mal tento rok vstúpiť do zámorskej súťaže MLS so svojím novým klubom Inter Miami, čelí ďalším problémom.
Zdroj: 18518
Zdieľajte:

Najnovší problém je prostý. Slávny taliansky klub Inter Miláno sa podľa britského denníka The Guardian ohradil proti používaniu názvu Inter zo strany Miamčanov. Už v roku 2014 si totiž na americkom patentovom úrade nechal zaregistrovať značku Inter a od Beckhamovho klubu požaduje zmenu názvu.

Talianska strana už dokonca vyhrala aj súdne konanie týkajúce sa porušenia jej práv. Podľa organizácie z Miami však Milánčania nemali dôvod na protesty, nakoľko na svete existuje mnoho klubov s názvom Inter.

Prečítajte si aj

Chelsea ulovila marockú posilu, píšu holandské médiá

Ako celý problém dopadne ukážu najbližšie týždne. Inter Miami má odohrať svoj historicky prvý zápas v MLS 1. marca na pôde Los Angeles FC, prvý domáci duel je naplánovaný na 14. marca, keď vyzve floridský tím Beckhamovho bývalého zamestnávateľa Los Angeles Galaxy.

Pre Inter Miami a samotného Davida Beckhama nejde o prvé komplikácie. Problémom je aj plánovaná výstavba nového štadióna, ktorú momentálne blokujú vlastníci pozemkov, na ktorých by mal nový futbalový stánok vyrásť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Guardian

Diskusia

Podobné články