Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guľa si do Plzne dotiahol obľúbeného argentínskeho stredopoliara

PLZEŇ - V tíme českého futbalového vicemajstra Viktoria Plzeň bude počas jarnej časti ligy pôsobiť argentínsky stredopoliar Iván Díaz, ktorý doteraz obliekal dres MŠK Žilina. Díaz prichádza do Plzne na polročné hosťovanie s možnou následnou opciou.
Zdroj: 32499
Zdieľajte:

Portál novinky.cz informuje, že 27-ročný futbalista, ktorý v mládežníckych kategóriách hrával za River Plate i grécky Panathinaikos Atény, sa vo štvrtok pripojí k tímu. „Verím, že pomôže zvýšiť konkurenciu v tíme,“ uviedol na margo novej posily slovenský tréner Viktorie Plzeň Adrián Guľa.

Díaza veľmi dobre pozná, je to už tretíkrát, čo prichádza do klubu, ktorý trénuje. Od roku 2012 pôsobili spolu v Trenčíne, v roku 2016 si Díaza po jeho krátkom pôsobení v Argentíne stiahol Guľa do Žiliny. „Viktoria je špičkový klub, urobím všetko preto, aby som sa v nej presadil,“ uviedol Argentínčan pre české médiá.

Prečítajte si aj

V Česku rozširujú používanie systému VAR

U „viktoriánov“ bude nosiť dres s číslom 6, teda bude mať rovnaké číslo ako slovenský stredopoliar Roman Procházka, ktorý počas zimnej prestávky odišiel z Plzne do poľského Górniku Zabrze. Plzeň odštartuje jarnú časť sezóny v nedeľu 16. februára na ihrisku Opavy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články