Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Ronaldo v sukni pomotá hlavu každému: Najväčší český talent v Juventuse láme rekordy!

TURÍN - Naši českí susedia sa veru majú čím popýšiť. V Juventuse totiž žiari ich veľký talent, ktorý na trávniku jednoducho nejde prehliadnuť.
Zdroj: 34095
Zdieľajte:

Reč je o sympatickej Andrejke Staškovej, ktorá má stále len 19 rokov, ale svojimi výkonmi na ihrisku ohuruje ženský futbalový svet. V drese pražskej Sparty zaznamenala 32 gólov v 20 zápasoch a suverénne ovládla strelecké štatistiky českej ligy. Množstvom streleckých zásahov vystrieľala tímu z Letnej obhajobu majstrovského titulu a zisk prestížneho double a tak niet divu, že v januári obhájila prvenstvo v ankete najväčší talent ženského futbalu v Česku.

Rodáčka zo Znojma samozrejme neunikla pozornosti futbalových gigantov a od júla minulého roku už pôsobí podobne ako hviezdny Cristiano Ronaldo v tíme Juventusu Turín. Práve v drese Starej dámy nedávno zažiarila, keď sa v štvrťfinálovom súboji Talianskeho pohára blysla hetrikom a prispela k drvivej výhre 6:0 nad Empoli.

Úvodný gól strelila už v 7. minúte, druhýkrát česká reprezentantka oslavovala podobným výskokom ako Ronaldo, keď sa v 42. minúte gólovo presadila po krásnej sólovej akcii a navýšila vedenie na 2:0. Dovŕšenie hetriku zaznamenala v 74. minúte, čím navýšila skóre už na 4:0 pre hráčky Juventusu. Tie sa po drvivej výhre odvety, ktorá sa bude hrať 26. februára, absolútne nemusia obávať.

19-ročný český talent ohuruje aj Taliansko. Tínedžerka Stašková dokázala ako jediná hráčka Juventusu v prebiehajúcej sezóne skórovať vo všetkých súťažiach, v ktorých nastúpila. V pätnástich súťažných dueloch sa presadila dokopy šesťkrát a ďalšie tri presné zásahy pridala aj vo štvrťfinále Talianskeho pohára.

Za svoje krátke pôsobenie v tíme Starej dámy sa už sympatická Češka stihla osobne zoznámiť s miestnymi hviezdami. Na sociálnych sieťach možno nájsť jej foto s Ronaldom, Dybalom či Buffonom.

Samozrejme nemôže chýbať ani foto s dlhoročnou českou oporou a aktuálne klubovým podpredsedom Pavlom Nedvědom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články