Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Setién: Je zrejmé, že Barcelona potrebuje útočníka. Toto sú 3 najhorúcejší kandidáti

BARCELONA - Tréner Barcelony vyhlásil, že jeho tím evidentne potrebuje nového útočníka
Zdroj: 34018
Zdieľajte:

Tréner FC Barcelona Quique Setién ma jasno v tom, že jeho tím potrebuje nového útočníka a vyplniť tak medzeru, ktorá vznikla zraneniami Luisa Suáreza a Ousmana Dembélého.

Barcelona má v hľadáčiku týchto 3 útočníkov

V tejto súvislosti sa Barcelona spája najmä s trojicou útočníkov - Willian Jose (Real Sociedad), Loren Moron (Betis) a Lucas Perez (Alavés). V prvom rade však musí prísť povolenie od Španielskej futbalovej federácie na to, aby Barcelona mohla nahradiť Dembélého, pre ktorého je po zranení táto sezóna pasé.

„Ak je možný príchod deviatky, mal by byť čo najuniverzálnejší, ale nie je to ľahké," cituje slová Setiéna španielska Marca. „Trh je taký, aký je a pravdou zostáva, že ešte musíme získať oprávnenie od Španielskej federácie."

„Máme niekoľko mien, ale záleží to na mnohých veciach. Je zrejmé, že potrebujeme niekoho, kto nám pomôže," uvedomuje si tréner Kataláncov.

Loren Moron hráva za Betis Sevillu. Tento klub v minulosti trénoval práve Setién. „Loren je zaujímavý hráč, poznáme ho veľmi dobre. Myslím, že je to veľmi dobrý futbalista s mnohými kvalitami."

Willian Jose najhorúcejším adeptom

Najhorúcejším adeptom na novú posilu do útoku Barcelony je podľa viacerých zdrojov Willian Jose - útočník Realu Sociedad. Kameňom úrazu môže byť jeho cena. Doložka na vykúpenie 28-ročného Brazílčana hovorí o odstupnom vo výške 70 miliónov eur.

Setién dobre pozná aj tohto hráča. Willian Jose hral pod jeho vedením v tíme Las Palmas v sezóne 2015-16. Setién sa ho pokúšal podpísať aj ako tréner Betisu Sevilla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články