Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester City by mohol získať v lete „veľkú rybu“

MANCHESTER - Anglický klub Manchester City si robí podľa britského denníka The Sun zálusk na argentínskeho futbalistu Lionela Messiho.
Zdroj: 33950
Zdieľajte:

Legendárny Argentínčan je v posledných dňoch na pretrase viac ako kedykoľvek predtým. Dostal sa do konfliktu so športovým riaditeľom FC Barcelona Éricom Abidalom a podľa bývalého hráča katalánskeho veľkoklubu Francisca Josého „Loba“ Carrasca pôsobí dojmom, že pomýšľa na odchod.

Prečítajte si aj

Messi je podľa klubovej legendy na odchode z FC Barcelona

Britský bulvárny denník The Sun vidí hneď dva dôvody, pre ktoré by mohol byť cieľovou destináciou Messiho Manchester City. Anglický tím vedie z pozície trénera Pep Guardiola, pod ktorým sa argentínskemu futbalistovi v Barcelone v rokoch 2008 - 2012 mimoriadne darilo. Druhým spomínaným dôvodom sú Messiho dobré vzťahy s vplyvnými ľuďmi z pozadia manchesterského klubu - šéfom exekutívy Ferranom Sorianom a športovým riaditeľom Txikim Begiristainom.

Tridsaťdvaročný rodák z Rosaria má s FC Barcelona platný kontrakt do roku 2021, no v zmluve je aj klauzula, ktorá mu umožňuje v lete 2020 odísť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články