Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Setién sa dlho neradoval: Hviezda Barcelony predčasne ukončila tréning

BARCELONA - Útočník španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Ousmane Dembélé si obnovil zranenie stehenného svalu a dĺžka jeho absencie bude známa po ďalších lekárskych testoch.
Zdroj: 33948
Zdieľajte:

"Mal problémy s pravou nohou v dôsledku svalovej únavy. Bude pokračovať v rehabilitácii," informovala agentúra AFP po prvotných informáciách o predčasnom ukončení tréningu.

Prečítajte si aj

Setién: Mal som slzy v očiach, keď som videl Dembélého v tréningu

Dvadsaťdvaročný Francúz už v pondelok predčasne ukončil tréning. V utorok mal klub k dispozícii prvé výsledky testov, ktoré ale nepriniesli dobré správy. "Má roztrhnutý sval v pravom stehne. V najbližších hodinách urobíme rozhodnutie, ako pokračovať v jeho ďalšej liečbe," citovala agentúra AFP z oficiálneho komuniké klubu.

Francúz nehral od 27. novembra a Katalánci dúfali, že sa na trávniky vráti vo februári. Už 25. februára ich čaká osemfinále Ligy majstrov proti Neapolu. Reprezentant "Les Bleus" prišiel do Barcelony v auguste 2017 z Borussie Dortmund. V prvom ligovom zápase za "Barcu" utrpel podobné zranenie, následne si roztrhol šľachu v ľavom stehne a vynechal päť mesiacov. Za Francúzsko odohral 21 zápasov a bol v kádri mužstva, ktoré vyhralo v roku 2018 majstrovstvá sveta v Rusku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články